Şimdi Ara

Sınırsıza geçtim ama bi kac sorum var lutfen cvp layiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 gb kotalı ttnet abonesiydim her ay 36 veya 40 lira fatura geliyordu mayıs ın 8 inde yani 13 gün önce limitsiz e geçtim ama bi kac yerde araştirdim cogu kişi ay başının beklenmesi gerektigini söyluyor bu dogrumu ve tarife mi arayip sordum limitsiz oldugunu söylediler ay başını beklemek istemiyorum dowlands yapsam bi sorun olurmu ve faturam ne kadar gelir ayın 8 ine kadar kotam 2 gb i geçmişti cünkü cvplarini bekliyorum



  • Tarife değişiliği işlemi hemen gerçekleşir. Bi ara öyle bir hurafe vardı ay sonu yada ay başı tarife değiştirin diye ama ben geçen ayın sonunda 1 mbit sınırsızdan 2 mbit sınırsıza geçtim 63 tl gelmesi gerekirken 81 tl fatura geldi. Yani kısacası operatör tarife değişiliği işleminiz tamamlamıştır dediyse ve modemin linki düşüp tekrar geldiyse yeni tarifen geçerlidir beklemeye falan gerek yok.
  • Ben ayın 10'unda geçmiştim sınırsıza, bi sonraki ay 84 lira fatura ittirdiler Sınırsız tarifeye geçişim onaylanana kadar download yapmamıştım, arayıp itiraz ettim, yanlışlık olması imkansız limitli tarifede iken kotayı aşmışsınız dediler. Ben de alın ADSL'nizi siz bağlanın deyip iptal ettirmiştim aboneliğimi...
  • beklemem gerekmiyor yani aybaşı hikayesi yalan diyosunuz?
  • Limitsiz tarifeye başvurmadan önceki ay kotanı iyi ayarlaman gerek. Kotanı aşmadıktan sonra ayın son günü -tercihen öğleden sonra- arayıp tarifeni güzelce değiştirebilirsin. Ben 30 Eylül 2008'de değiştirmiştim ADSL tarifemi ve değiştirmeden önce bilgi almak için aradığımda, "Ayın sonunda değiştirmeniz daha iyi olacaktır." diye söylemişlerdi. Bir dahaki aya gelen fatura ise 67 TL civarında olmuştu. Böyle evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desqpio -- 21 Mayıs 2009; 16:14:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Desqpio

    Limitsiz tarifeye başvurmadan önceki ay kotanı iyi ayarlaman gerek. Kotanı aşmadıktan sonra ayın son günü -tercihen öğleden sonra- arayıp tarifeni güzelce değiştirebilirsin. Ben 30 Eylül 2008'de değiştirmiştim ADSL tarifemi ve değiştirmeden önce bilgi almak için aradığımda, "Ayın sonunda değiştirmeniz daha iyi olacaktır." diye söylemişlerdi. Bir dahaki aya gelen fatura ise 67 TL civarında olmuştu. Böyle evet.

    işte bende bunu soruyorum ben getim artik oyun falan indirsem bi aksilik olurmu aynin 8 ine kadarda kotam 2 gb i aşmıştı ben kaba bi hesap yaptım 80 civari bişey cıkardim .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tiphys

    4 gb kotalı ttnet abonesiydim her ay 36 veya 40 lira fatura geliyordu mayıs ın 8 inde yani 13 gün önce limitsiz e geçtim ama bi kac yerde araştirdim cogu kişi ay başının beklenmesi gerektigini söyluyor bu dogrumu ve tarife mi arayip sordum limitsiz oldugunu söylediler ay başını beklemek istemiyorum dowlands yapsam bi sorun olurmu ve faturam ne kadar gelir ayın 8 ine kadar kotam 2 gb i geçmişti cünkü cvplarini bekliyorum

    Arkadaşım bende Nisan ayının 8 inde 1 mbit sınırsıza geçtim. 2 mbit 4 gb kullanıyordum. Son gelen fatura 55,50 TL. Sana gelecek fatura dediğin gibi 4 gb ı geçmediysen 60 TL.
  • bende nisan'ın 5inde geçtim sınırsıza önümüzdeki ay ne gelecek diye merak ediyodum ki merakımı küçük dilimi yutarak giderdim..

    Ayın beşine kadar yani ilk 5 günlük parayı da ekleyerek 62,5 ytl fatura geldi..45in üzerine nerden soktular o 17 ytl'yi anlamak zor..

    Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın emi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 21 Mayıs 2009; 17:16:52 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _can84_

    bende nisan'ın 5inde geçtim sınırsıza önümüzdeki ay ne gelecek diye merak ediyodum ki merakımı küçük dilimi yutarak giderdim..

    Ayın beşine kadar yani ilk 5 günlük parayı da ekleyerek 62,5 ytl fatura geldi..45in üzerine nerden soktular o 17 ytl'yi anlamak zor..

    Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın emi...

    Hesaplamalarıma göre sana gelen fatura doğru.
  • zaten ay boyunca 4 gb'lık kota 29 ytl..Ben 5 gün de 1 gb bile download yapmamışım ve 17 milyon ek ücret alıyolar ! Bumudur mantık....
  • ayın 8 inde geçtim dedin...artık sınırsızsın orda sorun yok ...ayın 8 ine kadar ne kadar kota kullandın orası sorun...8 günlük kotan 1066 mb kadar eğer o mikratı aştı isen kota aşım ücreti alırlar..ayrıca 8 inden 31 ine kadar geçen gün den 23 günlük KIST denen bi ücrette alırlar ...ilk ay faturan yüksek gelir buna hazır ol...en mantıklısı ayın sonunda geçmek ve o ay kotayı aşmamak ...ben son gün geçtim sadece 2 küsür lira ek ücret aldılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _can84_

    zaten ay boyunca 4 gb'lık kota 29 ytl..Ben 5 gün de 1 gb bile download yapmamışım ve 17 milyon ek ücret alıyolar ! Bumudur mantık....

    Şimdi bak sen Nisan ayını (peşin olarak) mevcut tarife üzerinden yatırdın. Ama nisan ayının 25 gününü yeni tarifeden kullandın. İşte o 17 tl 25 günlük yeni tarifenin farkı.
  • ben suan 4gb sınırlı kullanmaya yeni başladim gecen ayın 21miydi neydi basladim kota ona ragmen 4,5gb oldu bu ayda suan itibariyle 4gb olmus durumda.... simdi dha gecen ayın faturasi gelmedi gidip 8mbit sınırsıza gecsem toplam bu iki ay icin ne kadar para öderim... (30tl baglantı ücreti ödücem modemim varddi zaten)

    bi yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.