Şimdi Ara

Sipariş Ettiğim Ürün Bana Gelmeden İndirime Girdi, Ne Yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • H.. B... den ayın 20 sinde sinbo ekmek yapma makinası aldım, tam 9 gün oldu daha kargoda olduğu yazıyor. Dün de siteye girdiğimde 105 lira olan ürünün 80 liraya düştüğünü görünce çok sinirlendim. Ürün benim elime geçmeden 25 lira zarara girdim. Şimdi ben ne yapayım? Tüketici danışma hattına tatil olduğu için 2 gün daha soramam herhalde. Haklarımı bile bilmiyorum çıkçası, ne yapabilirim? Fikir verir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honan -- 29 Kasım 2009; 12:10:53 >



  • Siparişi İptal Edin... Tekrar Sipariş Edin...
  • HB den fotoğraf makinesi aldığımda benim de başıma geldi. 6 gün geçti ama hala siparişiniz tedarik aşamasında diyordu. Ben de iptal ettim siparişi. Ertesü gün 12 ay taksitle sipariş verdiğim ürün bedelinin tamamını kredi kartıma iade etmişleri.
  • Telaşa gerek yok, yaptığınız alışveriş "uzak mesafeli satış" kapsamında ve 7 gün içinde koşulsuz geri alım zorunluluğu var.Paketi teslim alın ve hiç açmayın,öncelikle destek hattından girişimde bulunun.Eğer indirimi yansıtamazlarsa (yansıtmazlarsa demiyorum,iade edeceğinizin onlar da bilincinde olacaktır) ürünü iade edip tekrar sipariş verin.İş biraz uzar ama mağdur olmazsınız merak etmeyin.HB iade işlemlerinde kargo ücretini de ödüyor.
  • Kargoya verilmiş olsa bile iade edebilirim yani öyle mi?Çünkü kargoya verilmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobita

    Telaşa gerek yok, yaptığınız alışveriş "uzak mesafeli satış" kapsamında ve 7 gün içinde koşulsuz geri alım zorunluluğu var.Paketi teslim alın ve hiç açmayın,öncelikle destek hattından girişimde bulunun. Eğer indirimi yansıtamazlarsa (yansıtmazlarsa demiyorum, iade edeceğinizin onlar da bilincinde olacaktır) ürünü iade edip tekrar sipariş verin. İş biraz uzar ama mağdur olmazsınız merak etmeyin. HB iade işlemlerinde kargo ücretini de ödüyor.


    Kargodaysa da bu adımdan başlayın tamamdır. Sağolsun Bobita çok iyi açıklamış bizde öğrenmiş olduk...
  • HB ye mesaj yazıp indirim farkını iade olarak istediginizi yazın,iade edeceklerdir.Daha önce yaptıgım alışverişte böyle yapmıştım.
  • Alıntı yapmayı unuttum, şöyle açıklayayım. Dün indirimli ürün sayılı olarak görünüyordu ve benim işlem yapmama fırsat kalmadan sona ermişti o indirim. lokonun bahsettiği şekilde mesajı da iki gün önce hb ye göndermiştim ama cevabı bekliyorum bakalım.
    Gerçi bu sabah siteye girdiğimde dün akşam yükselen fiyatın tekrar düştüğünü gördüm. Kargoyu aradım dün kapalıydı, bugün gene soracağım ve hb den de gelecek mesaja göre hareket edeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.