Şimdi Ara

Sıra dışı bir tasarıma sahip OnePlus Nord 2T ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıra dışı bir tasarıma sahip OnePlus Nord 2T ortaya çıktı



    Bu baharda piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Nord 2T akıllı telefonun özel tasarımını gösteren render görüntüleri paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.MediaTek, Android akıllı telefon işlemci pazarının yarısına hakim



    Görüntüler, üç kamera lensini ve bir çift LED flaşı yerleştirmek için iki dairesel halka ile cihazın arkasını gösteriyor. Akıllı telefon kum gibi dokulu bir gövdeye sahip ve kamera ünitesi buzlu camdan yapılmış. OnePlus Nord 2T'nin ön paneli ise markanın diğer akıllı telefonlarından farklı olmayacak. Cihaz, sol üst köşede bir selfie kamerası için delikli bir ekranla gelecek.



    Sıra dışı bir tasarıma sahip OnePlus Nord 2T ortaya çıktı



    OnePlus Nord 2T ne zaman tanıtılacak?



    OnePlus Nord 2T'nin 90Hz yenileme hızına ve 32MP selfie kamerasına sahip 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekran, 12GB RAM ve 256GB dahili depolamaya sahip MediaTek Dimensity 1300 yonga seti, 50 + 8 + 2 MP çözünürlükte üç kamera ve ayrıca 80 watt'a kadar hızlı şarjlı 4500 mAh pil ile geleceği sızan bilgiler arasında.



    OnePlus'ın bu yılın Nisan-Mayıs aylarında Nord 2T'yi tanıtması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-nord-2t-render-design-rear-sandstone-camera-exclusive/oneplus-nord-2t-image/







  • Oneplus One'a geri dönüş gibi olmuş. Ama görsel paint terk gibi.

  • Sıra dışı için ortaya kötü bir şey çıkarmak demek değildir ki. Gerçekten sıradan sıra dışı tasarımı var ama hangi anlamda orası önemli. Çok fazla ayrıntı pürüz var o aralara zamanla ölü el derisi kir vs birikir dümdüz olur kılıfla ise çok kalınlaşır bence

  • Sünger den telefon yapmışlar.

  • One Plus 1 ve 2'de bu yüzeyler değişebilir (arka kapak) şekilde idi. OP3'ten sonra kılıf formatına döndüler. 5 seneden fazla OP3'ümü karbon kılıfı ile kullandım, 6 aydır OP9R'mi sandstone kılıf ile kullanıyorum. OP orjinal kılıflar tek kelime ile harikadır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.