Şimdi Ara

Sırada LG K62 ve K52 akıllı telefonları var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu hafta LG’nin tanıtım haftası oldu diyebiliriz. LG K42 ve LG K71 akıllı telefonların ardından LG K62 ve LG K52 akıllı telefon modelleri de resmiyet kazandı. Yeni modeller biraz daha alt seviyeye iniyor.



    LG K62 özellikleri



    LG K62 modelinde 6.6 inçlik Full HD+ çözünürlükte IPS bir ekran yer alıyor. Nokta çentik tasarımı olmasına rağmen kenarların biraz kalın olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Parmak izi okuyucu kenar kısma monte edilmiş.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    8 çekirdekli bir işlemciden gücünü alan akıllı telefonda 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesine yer verilmiş. 4000mAh kapasiteli batarya için herhangi bir hızlı şarj açıklaması yer almıyor.



    Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde ana sensör, 5MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik ve makro sensörler yer alıyor. Kamera uygulamasında YouTube canlı yayın başlatma için özel bir tuş mevcut. Ön kamera ise 28MP çözünürlüğünde.



    LG K52 özellikleri



    LG K52 modeli genel hatlarıyla abisinin aynısı. Sadece ön kamera 13MP çözünürlüğünde ve depolama kapasitesi de 64GB. Her iki model askeri standartlara dayanıklı. Satışlar ise Ekim ayında başlayacak.



     



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/09/24/lg-k62-and-k52-unveiled-packing-6-6-inches-display-panels-and-48mp-quad-cameras/







  • LG yi böyle görünce üzülüyorum. Bu yüzden bana göre derhal yapmaları gerekenleri yazıyorum.

    * K serisinde belirli bir özellikle öne çıkartmaları şart. (mesela Samsung M serisinin yüksek bataryalı olması gibi)
    * Ayrıca donanımınında Mediatek Hellio serisinden uzak durmalılar. Hatta fiyatına göre daha iyi chipset yada henüz ülkeye gelmemiş dimensity gibi 5g'li ucuz ama yüksek performanslı yongalara yönelmeliler.
    * Telefonlarını daha ucuz yapsınlar. Mesela samsung m serisine kulaklık bile koymuyor.( galaxy ace 2 (2011 falandır) çıkan kulaklığı koyuyor koymasada olur.) Ayrıca reklamı sadece en üst seviye V serisi G serisi gibi telefonlar için yapsınlar uygun fiyatlı telefon alacak adam zaten aylarca hangi telefonu alacağını araştırıyor xiaomi, realme gibi firmalar böyle adamlar sayesinde fırladı.

    İsterse bunları Xiaominin Redmisi gibi yan bir firma açarak da deneyebilir. İsterse samsung gibi seri olarak da piyasaya yedirebilir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.