Şimdi Ara

Sıralaması 100 binden kötü olanlar sınıf öğretmenliği yazmasın açıklaması içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar forumda görüyorum sıralamam 200 bin 300 bin hangi sınıf öğretmenligi yazayım diye konular açılıyor bunun nedenlerini bu konuda açıklycagım kimsenin yanlış tercih yapmasını istemem.
    1. si 2012 de sınıf öğretmenligi en kötü hakkari siirt gibi iller bile 60-70 bin civarı kapattı.yani ortalama iller 50 binden felan aldı. 2013 de bunun farklı olmasının nedeni kpss atamalarıydı.2013 kpssde sınıf öğretmenligi resmen yerle bir oldu 324 civarı kişi atadılar 28 bin kişiden ve kpss puanları tavan yaptı 87 puan ile en son atama oldu bu durum yüzünden bütün rehberlikciler kimseye sınıf öğretmenligi yazdırmadı rastgele 240 250 puanla yazan kişiler ise kazandı.
    2.si yani bu sene sınıf öğretmenligi 3500 civarı bir atama ile eski günlerine döndü.kpss puanı 82,7 ile atandılar ve herkes için bir umut doğdu bu 2013 deki alımın 10-12 katı.
    3. nedeni ise tmde fazla bölüm olmaması yani 30 bindeki bir insan hukuk pdr psikoloji yazıyor.40 bindeki de aynı şekilde 50-60 bin civarındakiler genelde sosyal hizmet ama 60 binden sonra sınıf öğretmenliginden başka yazacak bir şey olmaması.
    SINIF ÖĞRETMENLİGİ YAZACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN BU YAZIMI OKUMADAN YAZMAYIN HEPİNİZİN İYİLİĞİ İÇİN.







  • yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek tm de bölüm yok ya ? Herşey psikoloji pdr hukuk ve sınıf öğretmenliği mi ? İktisat İşletme uluslararası ilişkiler iç mimarlık siyaset bilimi bankacılık ve finansman ekonomi vs vs birsürü bölüm var. Önemli olan iktisat mı seçtin başarılı olacağına inanmak ve o yolda emin adımlarla yürümek. Bu ülkenin sadece psikoloğa danışmana hukukçuya ihtiyacı yok. Hiç dikkat ettiniz mi dünyanın en zenginleri asla bir doktor bir avukat veya vir mühendis değil...
    Evet her insanın içinde illa olmak istediği bir meslek vardır... benim gibi.. ama hayat bunlardan ibaret değil... Sınıf öğretmenliğine gelince arkadaşlar yazın... hiç belli olmaz kaç binle gireceğiniz çünkü belirli bir yükseliş veya düşüş yok bu bölümde... Ne olacağı belli olmaz şansınızı deneyin!
  • zeynep.tuba Z kullanıcısına yanıt
    dünyanın en zenginin adamlarından birinin mühendis olmadığını bilmek nasıl bir duygu acaba ? Hatta kendiside sürekli vurgular ben bir bilim insanıyım iş adamı değilim diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.