Şimdi Ara

sıralı lpg 90 dan sonra benzine geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim sorum şu olacak sıralı lpg sitemleri marşta benzinle çalışıyor onu biliyorum. bir ark. aveo su var 90 ı geçince benzine geçiş yapıyor lpg sistemim diyor. böyle bişey her sıralı lpg de olur mu? yoksa opsiyonel bir özellik mi? açıkçası ben 90 dan sonre direkt benzine geçiş işinden pek hoşlanmadım. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: zdak

    benim sorum şu olacak sıralı lpg sitemleri marşta benzinle çalışıyor onu biliyorum. bir ark. aveo su var 90 ı geçince benzine geçiş yapıyor lpg sistemim diyor. böyle bişey her sıralı lpg de olur mu? yoksa opsiyonel bir özellik mi? açıkçası ben 90 dan sonre direkt benzine geçiş işinden pek hoşlanmadım. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


    Öyle birşey yok bende. Varsa da çaktırmdan geçiyor olabilir diyecem ama 100 üzeri çok gittim, benzin azalmadığına göre problem yok.

    Belki öyle bir özellik vardır, belki de ayarlanıyordur. Taktırdığınız yere sorun bence. Böyle birşey varsa kötü tabi. Tasarrufunuzu olumsuz etkileyecektir.




  • yok öyle bişey ya ne ozman 90 ı geçmeden mi gideceğiz yani böle saçmalık olmaz arkadaşlar sende bi sorun vardır mutlaka
  • yok ciğerim öle bişey

    ancak bazı sıralılar yüksek devirlerde benzine geçiş yapıyormuş onu duydum ben gazla 150 yede çıktım 7000 devirde çevirdim benzine geçmedi
  • Aracın iyi bir kalibrasyona ihtiyacı var.Eğerki kalibrasyon hatası yoksa maptan veya regülatörden olma ihtimali yüksektir.200 ün üzerinde çok seyir yaptım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ancak 6500 devirin üzerine çıktığımda aracım kendini koruma amaçlı olarak lpg yi kesip benzine geçmektedir.Bu istenirse 7000 devirede ayarlanabilmektedir ve sizin elinizde olan bişey.
  • 90 km den sonra benzine geçmesi gibi bi durum yok
  • olmamalı, regülatör fazla gaz ihtiyacı durumunda, ısıtma suyu bağlantıları düzgün alınamamışsa gazı buharlaştıramaz ve belki kendi kendine benzine gecer.

    arkadaşınız 90 km de tam geçiş yaptıgı anda hemen durup kaputu açıp regülatörün sıcaklıgına baksın (eliyle) eger buz gibiyse su devirdaiminde sorun vardır. bunlar amatör başa gelenlerden çıkarılan sonuç ve tavsiyelerdir, ustası değilim..
  • Bende 6000 küsür d/d, ayrıca 190 km/h civarında süratte benzine geçmedi. Benim kitte böyle bir özellik var mı onu da bilmiyorum.
  • Bu bir özellik değildir, problemdir.
    Servis ile görüşülmesi gereken bir konudur .
    iyi sürüşler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.