Şimdi Ara

Şişko insanlar neden bu kadar kibirli oluyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence yanlis bir genelleme, sisman kizlar icin desen dusunebilir mantikli bulabilirdim ancak kibirli sisman erkege rast gelmedin hic. Sanirsam istisnasi bol bir genelleme bu da onu yanlis yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterin boyla kiloyla ne alakası var Allah aşkına ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bana Göre Tam Tersine İçine Kapalı Oluyorlar.

    Not : Şişman Değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QReal -- 10 Mayıs 2013; 14:20:34 >
  • uslubunuz biraz yanlış geldi bana ama çok kilolu insanlar " kiloları yuzunden " sevilmediklerini veya sevilmeyeceklerini düşünüp bu tarz hareketlerde bulunuyolar . güzellik konusunda takıntılı olup , bu sekilde kendilerini öne çıkarmaya çalışıyolar. ama her konuda olduğu gibi bu konuda da genelleme yapmak saçma .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Uzun zamandır gözlediğim bir durum bu. Arkadaşlarım arasında fazla kilolu insanlar olmasa da arkadaşım arkadaşı sıfatı ile bir çok şişko insanla tanıştım ve bazı istisnalar haricinde hepsi kibirden geberip gidecekler neredeyse. Özellikle arkadaş ortamında konuşulan konuya yön verme çabaları olsun, "her şeyi bilirim ben" havalarında konuşmaları deli ediyor beni. Hele ortamda bir kız oldumu iyice zıvanadan çıkıyor bu kişiler. Pişkinlik adı altında ortamda kız yokmuş gibi küfürlü konuşmalar, "cool" görüneyim diye herkesi terslemeye çalışıyor bu insanlar. Bir kaç gün önce otobüste rastladım bu kişilikte olan bir şişkoya. Otobüsteki bir kaç kızın ilgisini çekmek yapmadığı şebeklik kalmadı.

    Bu şişko insanlara söylemek istediğim bazı şeyler var(her şişkoya değil yukarıda dediğim gibi istisnalar hariç)

    Öncelikle hepiniz birer yağ tulumu olduğunuzu kabul edip spor yapmaktan kaçıp "ben kendimle barışığım" ayaklarına yatmayın. Ata Demirer'e yada Şahan Gökbakar'a bakıp hayaller kurmayın. Yağ tulumu olduğunuz gerçeğin gözlerden uzaklaştıracak iki faktöre sahip olmadan (para ve kadınları güldürebilme yeteneği) güzel kızlarla ancak rüyanızda el ele yürürsünüz. Ortalıkta sırım gibi delikanlılar varken o güzel kızlar sizin yağlı göbeğinize mi bakacak? 30 yaş altı kızların hemen hemen hepsi şişko ve fakir gençlerden nefret eder. Fakir olmak belki sizin elinizde olmayabilir ama şişko olmanız tamamen sizin suçunuz.

    Şimdi o yaşadığınız hayal dünyasını hemen terk edip mekik çekmeye başlayın.

    Hocam resmini ss isterük.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

    Bence yanlis bir genelleme, sisman kizlar icin desen dusunebilir mantikli bulabilirdim ancak kibirli sisman erkege rast gelmedin hic. Sanirsam istisnasi bol bir genelleme bu da onu yanlis yapiyor.

    Başlık için konuşuyorsanız istisnaları ayıracak kadar uzun bir başlık girmenin bir anlamı yok. Konu içerisinde zaten belirtmişim istisnaları. Ben kendi çevremde olan bitenden söz ettim. Dediğim gibi biraz hırs yapıp spor yapmaktansa tembelliği seçip sonrada ben kendimle barışık bir insanım diyorlar. İnsan baş edemeyeceği kusurları varsa kendisi ile barışık olmalı. Bir sürü başarı hikayesi var bu konu ile ilgili. Ve gerçekten benim karşıma çıkanların çoğu (genelleme yapacak kadar hemde) kendini beğenmiş insanlara yukarıdan bakan ona buna laf sokma çabasında olan insanlar.




  • 1.Şaka gibisin cidden.Mesela sen şu an kendince "şişko" insanları aciz görüyorsun ve sırf ondan zayıfsın diye kendini onlardan üstün sayıyorsun.Bu kibir değil de nedir?Kendinizle çelişmeyin.

    2. 1.75 / 95 oranıyla "şişko" bir erkek olarak 1.5 yıldır düzenli bir ilişkim var.Kimse size bakmaz ayaklarını geçin artık,15-16 yaşında olur onlar.

    3."Şişko" insanlar,genelde ergenliklerinden itibaren kendilerini geliştirmeye özen gösterirler,diğer insanlar gibi bedenlerine güvenmezler,ve bu yüzden bir çoğu kültürlü ve adam akıllı konuşmasını bilen,çoğu konuda bilgi sahibi yani sana göre "çok bilmiş" olurlar.
  • Valla tespitlerine sadece kızlar üzerinde katılıyorum. Bende zamanında şişkoydum :D Şişko arkadaşlarım da oldu, erkeklerde hiçbir şekilde ne ben kibirli oldum ne de arkadaşlarım oldu.. Ama şişko ve kız olunca çok fena oluyor. Islak odunla dövülesi insanlar.
  • Bende senin üslubüne göre şişko biriyim. Senin burada dediklerinin ırkçılık yapmaktan farkı yok bence. Herkes kendi istediği gibi yaşar sonuçta. Bana desen ki kilolu olmaktan mutlu musun? değilim. Kilo vermeyi de denedim, 10 kilo verdim dayanamadım, bırakmak zorunda kaldım. Kibirlilik sorununa gelince. O konunun kiloyla direkman bağlantısı yok bence. O problem doğrudan aileyle alakalı. Bide kız konusu var. Kızlarla aram iyidir. Şimdiye kadar bir kızın yanında terbiyesiz durumuna düşmüş değilim. Hatta çoğu kız beni över terbiye konusu olsun, iyi biri olduğumdan olsun.

    Not: Bence yanlış bi genelleme olmuş. Tamam kilolu olmak hoş birşey değil ama böyle bir üslubla konuşmaman gerekirdi bence
  • hayatımda hep zayıf oldum
    hiç şişman olmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişkoydum zayıfladım şimdi sana göre kibirli miyim değil miyim artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Valla tespitlerine sadece kızlar üzerinde katılıyorum. Bende zamanında şişkoydum :D Şişko arkadaşlarım da oldu, erkeklerde hiçbir şekilde ne ben kibirli oldum ne de arkadaşlarım oldu.. Ama şişko ve kız olunca çok fena oluyor. Islak odunla dövülesi insanlar.

    bide adonis kas, geniş omuz isteyenleri yokmu çıkaracaksın çat çat kafalarına neyse
    bir insan kendine bakar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tanığım şişkolar böyle değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şişman erkeklerde bunu görmedim ama kızlarda çok var abi bu şişman kızlar aynı senin yazdığın gibi.Bi de sürekli ortamda kendini göstermeye çalışıyolar gıcık oluyorum böyle herkesi bi aşağılama durumu filan
    not:tabi bütün hepsi öyle değil ama karşılaştığım çoğu şişman kız böyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.