Şimdi Ara

SİSTEM GECİKMESİ DÜŞÜRME VE FPS ARTIŞI REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
3
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu seride sizler için internetten uzun araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler ve kendi birikimleri paylaşacağım. Rehberin amacı sistem gecikmesini azaltmak ve fps arttırmak üzerine. 3 Bölüm şeklinde olacak video. Kolay ayarlardan zor ayarlara geçeceğim. 1. bölümü yayınlıyorum, 2023 yılında en güncel olarak herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Keyifli seyirler.



    NoMatterWhayoutube
    Sistem gecikmenizi ölçün: https://www.resplendence.com/latencymon Sürücülerinizi güncel tutun! https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html Windows update... Aygıt Yöneticisi: Kullanmadığınız aygıtları devre dışı bırakın WINDOWS SETTINGS: POWER PLAN Ultimate performance: powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 PowerSettingsExplorer https://forums.guru3d.com/threads/windows-power-plan-settings-explorer-utility.416058/ Çekirdek yalıtımı - kapalı Pencereli oyunlar için iyileştirmeler - açık Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması- açık CMD: DYNAMIC TICK bcdedit /set disabledynamictick yes geri almak için: bcdedit /deletevalue useplatformclock
    https://www.youtube.com/watch?v=FQ2m4ogq99Q&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwlPray -- 26 Ağustos 2023; 9:49:54 >



  • Yazı renginin gri olması iyi olmuş.

    Bu sayede okunmuyor.

  • Düzelttim kusura bakmayın :)

  • Hocam 5 aydır hem burada hem de youtube de aktif değilsiniz sanırım umarım bir şey yoktur? Devamını izleyecektim o zaman farkettim video atmamışsın çünkü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.