Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Bir türlü Başlamıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullandığım sistem win 7 ve bazı fotoğraflarım silindiği için sistem geri yükleme yapmak zorundayım.Fakat bir türlü başlamıyor."sistem geri yükleme işlemi başlıyor.." ekranında kalıyor.Başta acaba kısa süre mi tutuyorum diye düşündüm.Fakat gece sabaha kadar bıraktım gene olmadı.Zaten o ekranda kalıyor herhangi başka bir ilerleme olmuyor.
    Aklıma Takılan Bazı Sorular:
    -Bundan 3 gün önce bilgisayarım da 2 tane disk takılıydı.Acaba yedeklemesini bugün çıkardığım tamburlu diske falan mı yaptı ki çünkü herhangi bir şekilde başlamıyor.Yani acaba sistem geri yükleme için oluşturduğu anahtar noktaları SSD yerine normal tamburlu harddiske mi yaptı ? [Sistem dosyaları SSD bulunuyor.]
    -Windows dosyalarında herhangi bir bozukluk olabilir mi ? Bu problemi ortadan kaldırmak için yalnızca aynı sürümün mü dosyalarını kurmalıyım ?
    -Ayrıca "System Volume İnformation" adlı gizli sistem dosyası bir çok yerde var ve farklı oluşturma tarihleri mevcut.Tamburlu -eski- diskimi formatlamadan önce SSD'ye klonlamıştım.
    Bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı ? Çünkü aile vs. anlamı çok olan fotoğrafları kaybettim.Neredeyse bu durumla bir haftadır uğraşmaktayım.Herhangi bir şekilde fikir dahi verseniz olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 21 Şubat 2019; 10:5:2 >







  • Bana göre en mantıklı çözüm geçici bir disk bulun bu diske windows kurun, eski diskinizden dosyalarınızı yedekledikten sonra formatlayın, daha önce benzer bir sorunla karşılaşmıştım maalesef formatlamadan diski kullanamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

    Bana göre en mantıklı çözüm geçici bir disk bulun bu diske windows kurun, eski diskinizden dosyalarınızı yedekledikten sonra formatlayın, daha önce benzer bir sorunla karşılaşmıştım maalesef formatlamadan diski kullanamadım.
    Cevap için çok teşekkürler.Zaten elimde 2 disk bulunmakta birisini sistem olarak kullanıyorken diğerini depolama amacıyla kullanıyordum.Geçici bir süreliğine Windows 7'ye geçtim.Fakat geçtikten sonra benim hatam ile fotoğrafları sildim.Fakat fotoğrafları silmeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuş 2 tane olmak üzere.Bilgisayar çalışıyor şuanda fakat hiç bir şekilde sistem geri yükleme işlemi yapmıyor.Yani bugün deneme amaçlı el ile geri yükleme noktası oluşturdum.Fakat herhangi bir değişme olmadı.Yani hala sistem geri yükleme başlatılıyor ekranında kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşağıda bir örneği var.Burada sistemi onarın kısmından girdim.
    Sistem Geri Yükleme Bir türlü Başlamıyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 21 Şubat 2019; 14:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.