Şimdi Ara

sistem performansıyla ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;
    yeni bir sistem topladım ama beklediğim performansı vermedi sanki. acaba uyumsuz olan ne olabilir. bilgisi olan arkadaşların düşüncelerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var.


    anakart : msi z87 g45 1150pin
    işlemci: intel i7 4770 3.4ghz 8mb L3
    ram : corsair vengeance 4x4gb 1600mhz
    HDD: seagate barracuda 1tb 7200rpm 64mb sata3
    ekran kartı: sapphire amd R9 270x with boost 2gb 256bit
    ses kartı creative sound blaster Z
    psu: lc power 550w
    win8.1 işletim sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko.tr -- 14 Mayıs 2014; 2:04:58 >



  • Ne gibi sorunlar var benim gozumde suan sorun psu gibi 550w yaziyor ama max 400 küsür verebilir sanırım o power ve +80plus mu bunlar yoksa yeterli beslenemiyordur ondan olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyumsuzluk degil ama ekran kartından performans bekleme ultra`cıysan .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani daha önceki sistemimle arasında çok büyük bi fark yok sanki. x48 chipset li gigabyte anakart, intel e7600, sapphire 4830 ekran kartı ve aynı psu vardı. şimdiki sistemle arasında çok bi fark yokmuş gibi geliyor bana. belki psu dan olabilir wacker21 'in söylediği gibi. çünkü +80 plus değil. fakat kasma donma mavi ekran yok. sadece yavaş çalışıo gibi. bi ses dosyasıyla işlem yaparken önceki sistemle aynı işlem hızına sahip gibi. ses ve görüntü dosyalarıyla fazla vakit geçirdiğimden dolayı ordan bi bağlantı kurdum. ekran kartından şikayetçi değilim şu anda oynadığım her oyunu full oynuyorum. kart gayet başarılı. takılma yada kasma olmadı hiç. cod ghost u full ayarlarda çok rahat oynatıo. . psu değişikliği ile ssd ilavesi yapsam işime yararmı acaba .. ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko.tr

    yani daha önceki sistemimle arasında çok büyük bi fark yok sanki. x48 chipset li gigabyte anakart, intel e7600, sapphire 4830 ekran kartı ve aynı psu vardı. şimdiki sistemle arasında çok bi fark yokmuş gibi geliyor bana. belki psu dan olabilir wacker21 'in söylediği gibi. çünkü +80 plus değil. fakat kasma donma mavi ekran yok. sadece yavaş çalışıo gibi. bi ses dosyasıyla işlem yaparken önceki sistemle aynı işlem hızına sahip gibi. ses ve görüntü dosyalarıyla fazla vakit geçirdiğimden dolayı ordan bi bağlantı kurdum. ekran kartından şikayetçi değilim şu anda oynadığım her oyunu full oynuyorum. kart gayet başarılı. takılma yada kasma olmadı hiç. cod ghost u full ayarlarda çok rahat oynatıo. . psu değişikliği ile ssd ilavesi yapsam işime yararmı acaba .. ?

    Safkan bir hız istiyorsanız SSD almalısınız. Mevcut sistemlere en büyük darboğazı HDD yapar. O sebeple uprage içinde SSD yoksa performansı yalnızca oyunlardaki karehız limitlerinde veya programlarda hissedersiniz. Genel kullanımda sistemin her yönüyle hızlandığını görmek istiyorsanız SSD'ye terfi etmelisiniz. SSD alınca ancak o zaman gerçekten yeni bir sistem topladığınızı hissedebilirsiniz. Eğer bütçeniz mevcutsa Samsung 840 EVO 120GB beklentinizi karşılayacaktır.

    Edit: Ayrıca o psuya sistem emanet edilmez. Corsair veya Seasonic 600W 80Plus bir psu tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradayy -- 14 Mayıs 2014; 6:01:35 >




  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    anladım. yakın zamanda bu değişikleri yaparım. . . bir de o şekilde denemekte fayda var. değerli yorumlarınız için ve desteğiniz için çok teşekkürler...
  • Bir şey daha sormak istiyorum. Bu sistemle darboğaz yaşar mıyım .,? Bileşenlerin uyumluluğu ne derece doğrudur,,? Ekran kartı 270x değilde 280x veya nvidia gtx 770 veya 780 olsa nasıl olurdu.,?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seko.tr kullanıcısına yanıt
    Bana psu sıkıntı çıkarıyor gibi geldi.Adam akıllı 600 watt veya 650 watt psu alın derim.Bi yandan 270xden fazla bir şey bekleme.Ben bile 2 ay oldu sistem toplayalı İntel Core 2 Quad işlemcili sistemle yeni aldığım i5 4670klı sistemde günlük hayat kullanımında fazla bir fark göremedim.
  • ewet .. tavsiyelerinizi değerlendirdim ve bir kaç değişiklik ile istediğim performansa ulaştım. öncelikle anakartı değiştirdim mecburi olarak arıza yaptı bir üst modelini verdiler. z97 ye terfi ettim. corsair 240 gb ssd ve seasonic +80plus gold 750 watt psu ile pc şimdi gökyüzünden inmiyor... cod advanced warfare 1080p de 200 fpsye kadar çıkıyorum... belki ilerde işlemcide i7 4970k düşünebilirim overclock için.. destek için herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.