Şimdi Ara

Sistem Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir arkadaşım bilgisayar almayı düşünüyor ve benden yardım istedi. Ben de uzun bir süredir toplama işine girişmediğimden aklıma takılan bir iki nokta oldu. İlk olarak arkadaşımın elinde Seagate 320 gb IDE haarddisk var ve yeni sisteminde bu harddiski kullanmak istiyor. Bilgisayarda çok fazla oyun oynamayacağını söylüyor. En azından şimdilik oynayacağı tek oyun CS 1.5 olacak sanırım :D. Şimdilik aşağıdaki parçalara karar verdik:

    Anakart GIGABYTE GA-965G-DS3 QUAD CORE VGA ANAKART
    İşlemci Core2 Duo E4400, 2.0 GHz, 64 Bit, 2 MB L2 Cache 65 Nm
    Ram 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM
    LCD NEOVO NEOVO K-A19 19" 3MS WIDESCREEN LCD MONİTÖR SİYAH
    Klavye MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000

    İlk olarak şimdilik fazla oyun oynamayacağını da düşünerekten onboard ekran kartı olan ve aynı zamanda quadcore desteklemesiyle ileride upgarede için de iyi bir seçim olacağından GIGABYTE GA-965G-DS3 QUAD anakaratı tercih ettik. Bilen duyan var mıdır? Ekran kartı performansı nasıldır, ileride ekran üzerine ekran kartı takmak istesek problem yaşarmıyız?

    2. Diğer parçalar için ne dersiniz özellikle LCD için? Biraz araştırdır iyi bir modelmiş izlenimi bıraktı bizde.

    Son olarak da bu sistem için kasa+psu için ne önerirsiniz? İleride ekran kartı ekleyeceğimizi de düşünerekten 350W'lık bir PSU işimizi görür mü?

    Yardımlar için şimdiden teşekkürler ....







  • 350 watt psu alacagınız ekran kartına göre degişir ama bence şimdiden en az 430 w lik bi psu alıp işinizi saglama alın bi daha psu degiştirmeyin..... anakarta sonradan ekran kartı takarsanıs sorun yaşamazsınız yani bi sorun yaşandıgını duymadım........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.