Şimdi Ara

sistem toplamamda lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 yıldır yeni bir bilgisayarın hayaliyle yaşıyorum inşallah haziran ya da temmuz ayında alacam. fiyat olarak 1500 euro ya kadar çıkabilirim nfs ve fifa dan başka oyun pek oynamam strateji oyunları hariç. işlemci olarak amd tercih ediyorum ses kartı o\b olan anakart düşünüyorum. cdwrt işimi görür diye düşünüyorum ama dvd wrtr da olabilir.19" lcd düşünüyorum ama oyun için acaba crt mi alsam diye kararsız kaldımj.bu fiyata siz olsanız ne alırdınız? direksiyon kiti ve yazıcıda almak istiyorum.Ben zamanında araştırıp bazı sistemlerde karar kılmıştım ama üzerinden epey zaman geçti ve yeni cihazlar çıktı yardım ederseniz sevinirim







  • Haziranda yeni çekirdekli AMD ler gelicek onalr gelince almanı tavsiye ederim

    DFI LanParty SLI-DR
    AMD 3700+(San Diago)
    2*512MB DDR500
    19"LG 900B
    Asus EN6800GT PCI-E
    120GB Sata HDD
    CD-RW
    Logitech Klavye+MX1000
    Antech 550Watt PSU

    Birde zevkine göre güzel bir Kasa alırsın iş tamamdır
  • teşekkürler güzel sistemmiş bir de kanat taksam uçar mıyım? sanırım monitör crt değil mi? birde bu ramler ddr2 mi yoksa ddr ın farklı bir versiyonu mu? ilk baştaki ana kart mı? bunları bilirsem bilgisayarcı bilmediğimi anlamaz kazıklamaya kalkmaz di mi?
  • Arkadaşım oyunlar için iyi bi crt monitor alabilirsin. Lcd monitorler daha cok photoshop gibi programlarda iş görüyor diyebilirim.Yani şu şekilde açıklayabilirm: Crt monitorler daha net ve parlak görüntü sunarken lcd ler daha cansız olmasına karşın daha iyi ışık değerleri sunuyor..Yani en azından benim elimdekiler böyle..Daha iyi modelleri bilemiyorum..
  • peki hard diskte marka öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.