Şimdi Ara

Sistemden Mernis adresini sildiren kişiye karşı yapılması gerekenler-yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Belediyenin satmış olduğu bir gayrimenkulu aldım. İçinde kiracı olduğunu biliyordum. Satış öncesinde belediye web sitesinden kira sözleşmesinin 2021 ocak ayında 3 yıllık süre ile yapıldığını ve şubat 2024 'te biteceğini öğrendim. Benim ve ailemin tek evi oduğundan tahliye edebileceğimi düşündüm.


    Tapu devri gerçekleştikten sonra ihale tarihinden sadece 15 gün önce belediye iştirakinin yeni bir kiralama sözleşme yaptığını, bu sözleşmenin 5 yıllık olduğunu ve sözleşmenin rayicin 1/7 bedelle yapıldığını öğrendim. Bu kişi parti içi referanslarla gelen bir kişiymiş.


    Velhasılkelam; tapuyu üzerime aldıktan sonra ihtarname çektim. Ihtarname site kayıtlarında böyle biri oturmadığı gerekçesiyle geri döndü.. 2. ihtarnameyi mernis adresine çekecektim ki mernis adresini sistemden sildirmiş. Daha sonra bulduğum başka bir adrese de ihtarname çektim. O ihtarname de eski ikametgahı olduğu gerekçesiyle geri dönmüş.


    ayrıca bana hiç kira ödemesi yapılmadı, mernis adresini sistemden sildiren ve bu nedenle kendisine tebligat ulasmayan kişilere karşı süreç ne olmalı ne gibi adımlar atılmalı acaba?








  • Bilinen son adresine madde 35 tebligatı yaptır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef noterlerden madde 35 yetkisini almışlar. Hiçbir noter yapmadı.

  • Vekalet ver bir avukata, kendin bu işlerin peşine düşme derim hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.