Şimdi Ara

Sisteme Girenlere 30$ Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben bu konuda size ödeme kanıtlı bir sistemden ve güvenilirliğinden bahsederek kesinlikle girilmesi gerektiğini anlatmak istiyorum. Neden Girilmeli diye aklınıza takılmış olabilir neden güvenelim derseniz. Sistem 7 aydır çalışmakta ve bütün monitörlerde hyip olmadığı anlaşılmakta bu güne kadar hiç bir zaman ödemede sıkıntısı yaşatmamış ve her isteyen parasını 12 saatte Payza ve Solid hesaplarına almışlar bu konuda araştırma yapmanız ve vereceğim ödeme kanıtlarına bakmanız yeterli.

    Bende aldığım ödemeleri altta paylaştım. Gelelim güvenli olmasına, sisteme 2 yolla para yatırabiliyorsunuz birinci yöntem solid hesabınızdan para aktarmak diğeri ise Payza ile aktarmak ben burada size Payza'yı öneriyorum çünkü Payza çalıştığı sistemlerin kapanması durumunda kullanıcılarına 45 gün içerisinde talep ettikleri zaman paralarını geri ödüyor ve sizi ortada bırakmıyor. Çünkü daha önce ismi farklı olan Payza ismini kara para aklamada kullananlar yüzünden değiştirdi ve kullanıcıların Payza'yı kötü bilmemesi için dolandırılan kullanıcılarına paralarını 45 gün içinde geri ödüyor yani tanıtacağım sistem kapanır giderse Payza sizi ortada bırakmıyor ve paranızı geri ödüyor. Ultimate Power Boost sistemi ne kadar da Hyip bir site gibi görünse de katılımcılarına her zaman zamanında para ödediği için bu görüntüsünden sıyrılmış, birde Payza gibi bir şirketle çalışıyor olması kendisini aklıyor diyebilirim.

    UPB'ye Diğer sistemler gibi binlerce dolar yatırarak zaten giremezsiniz adamlar öyle bir sistem kurmuşlar ki az yatırımla çok para kazanmanın yollarını açmışlar. Alt limit olarak 45$, üst limit olarak 180$ gibi bir giriş hakkına sahipsiniz. Ama bu kadar küçük yatırımla bile binlerce dolar kazandırıyor. Bu da güvenilirliğini bir kat daha artırıyor. Ben burada bir promosyondan da bahsedeceğim, sisteme benim referansımla giren herkese üst seviyeden yani 180$'la giriş yapan herkesin hesabına yatıracağı 150$'a ek olarak 30$ kadar miktarı ben promosyon olarak hesaplarına atacağım ve sistemde benim yolladığımla beraber 180$ yatırımınız olacak.

    Sistemin tam işleyişini burada anlatmaya kalkmayacağım çünkü sayfalar dolusu yazı yazamam gerekir en iyi anlatım ve referansımla kayıt olmanız için kendi bloguma bakmanızı istiyorum sizden. Orada daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

    Detaylar İçin Tıklayın.

    Ödeme Kanıtları İçin Tıklayın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.