Şimdi Ara

SİSTEMİME KAÇ W PSU LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Sistemimi Aşağıya yazıyorum


    İşlemci: AMD Ryzen 5 Pro 4650G.

    Ekran kartı: APU.

    RAM: G.Skill 8x2 3200MHz CL 16.

    Anakart: ASUS Prime B450M-K II.

    SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe gen3 M.2 SSD.

    HDD: Seagate Barracuda 7200RPM 500GB.


    Elimde Gamebooster GB-G3309B 550w 80+ PSU var ayrıca Aerocool VX Plus 500w var bu iki PSU'dan hangisini takmalıyım ya da daha yüksek bir PSU mu almam lazım ?




  • İkisini de satip biraz daha eli yüzü düzgün bir sey takmak istersen, haber ver. Yoksa ikisi arasindan aerocool'u takabilirsin. Gamebooster, powerboost yada gamepsu, gaminggückaynagi, gamingboss gibi markalari kullanmayin. Burada ki aerocool da cok ama cok giris seviye. Ama nedir, dahili gpu kullanacagin icin kullanilabilir. Esas mevzu watt degil, kalite.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Hocam ileride FSP almayı düşünüyorum şimdilik gameboostu söküp aerocool'u taksam sıkıntı olmaz yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deysz D kullanıcısına yanıt

    Birsey olmaz diyemem ama olurda diyemem. Aerocool digerinden iyidir, birinden birini kullanmak zorunda olsam aerocoolu takardim ve bir gün ekrankarti alacak olsam, önce psu yu degistirirdim. FSP degil olay, fiyatina göre kalite ve modeller önemli. Fsp nin de cok giris seviyesi var, iyisi-ortasi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında seçim yapmak gerekirse aerocool olabilir ama evet oda o markanın iyi bir modeli değil ikisi arasında seçim yapmak gerekirse ancak o olabilir.


    Sistem apu olduğu için şu an için emin olmamakla beraber sorun olmayabilir bu psunun kullanmanın. İlla değiştirecem veya ekran kartı alacam denirse daha iyi öneriler sunulur size.


    Yukarda Kung fu hocanın da dediği gibi , fsp iyi markalar arasında ama çoğu markanın düşük ,orta, ortanın üstü ve yüksek kalite ürünleri var. Sisteme çokta abartmadan


    İyi bilinen markaların ortalama iyi modellerinden biri alınabilir sonra. Sistem apu olarak kalacaksa ekran kartı alınmayacaksa çok pahalı üst modellere pek gerek yok psu için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.