Şimdi Ara

Site girişini bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar kullandığımız bir sitenin giriş kısmını web sitesxine entegre edebiliyormuyuz direk oraya bağlayacak sekilde



  • açılışta direkt giriş sayfasının gelmesiyse kastettiğin elbette. Giriş sayfanı anasayfa olarak göstermen yeterli.
  • hayır baska bir sitenin üye giriş kısmını koymak istiyorum direk sifreyi girince o siteye baglansın yeni sayfada
  • yigitkurtt Y kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açık anlatsan daha rahat olacak :). Anladığım kadarıyla a sitesi üzerinden giriş sağlandığı zaman b sitesine giriş yapılsın istiyorsun. Elbette mümkün. Giriş yapıktan ve kontrol sağlandıktan sonra o sayfanın getirilmesini istemen yeterli. Fakat tam anlamadığımı düşünüyorum çünkü soru ve cevap basit geldi. Eksik anladıysam biraz daha açıklayıcı olabilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitkurtt Y kullanıcısına yanıt
    Şunu anlatmaya çalıştın heralde. A sitesi üzerinde bir giriş paneli mevcut. Bu giriş paneli b sitesine konulacak. B sitesinden de giriş yapan kullanıcılar A sitesine yönlendirilecek. Mümkündür. Fakat karşına şu sorunlar çıkacak. Çözersen problem kalmaz.



    1-)A ve B sitelerinin veritabanlarını birbirine bağlamak zorundasın.

    2-)B sitesinden giriş yapan kullanıcının sorgusu B sitesinde yapıldıktan sonra A sitesine bunu belirtmesi gerekir. Buna uygun bir veritabanı hazırlaman gerekir.

    3-)Veya B sitesinden giriş yapan kullanıcının bilgileri A sitesine de B sitesi tarafından belirtilip A sitesi içersinde bulunan veritabanında sorgusu yapılmalıdır.



    Basit anlatmaya çalıştım. Bunları halledebilirsen olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ımm aynen burdaki gibi ancak veritabanı bağlama olayı biraz zor olucak gibi site bize ait değil ancak bilgileriniz icin teşekkür ederim
  • yigitkurtt Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek. Bahsettiğim gibi biraz zordur. Php’de buna benzer birşey yapmıştım. Asp üzerinde daha zor olduğunu daha söyleyebilirim. Son uyarı; bir takım güvenlik protokollerinden dolayı sunucunuzdan (kaliteliyse), veritabanı ve dinamik dillerin güncellemesinden sonra hata da alınabiliyor bilgine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.