Şimdi Ara

SİTE NASIL KURABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YENİ SİTE KURMAK İSTİYORUM TİCARET ÜZERİNE NASIL KURABİLİRİM PEK FİKRİM YOK DOMAİN+HOSTİNG FALAN ALMAMIZ GEREKİYOMUŞ GALİBA ONLARI ALIRIM AMA PEKİ SONRA NE YAPICAM NASIL SİTEYİ DÜZENLİCEM HANGİ PROGRAMI KULLANICAM LÜTFEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE ANLATAN LİNK FALAN VARSADA OLUR LÜTFEN YARDIM EDİN.



  • kfkyt_42@hotmail.com ekle görüşelim hocam her konuda yardımcı olurum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roccolegend

    YENİ SİTE KURMAK İSTİYORUM TİCARET ÜZERİNE NASIL KURABİLİRİM PEK FİKRİM YOK DOMAİN+HOSTİNG FALAN ALMAMIZ GEREKİYOMUŞ GALİBA ONLARI ALIRIM AMA PEKİ SONRA NE YAPICAM NASIL SİTEYİ DÜZENLİCEM HANGİ PROGRAMI KULLANICAM LÜTFEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE ANLATAN LİNK FALAN VARSADA OLUR LÜTFEN YARDIM EDİN.


    Merhaba,

    Ticaret için olsun olmasın domain yani alan adı (www.siteadi.com - net - org vs) alman ve bu siteyi yayınlaman için barındırma hizmeti (hosting) alman şart hocam. E-Ticaret sitesinin farkı ise özel ip ve ssl sertifikasıdır diyebilirim. Nitekim ssl sertifikası gönderilen kredi kartı bilgileri veya kişisel bilgiler herneyse şifrelenmesi işini görür, özel ip adresi ise ssl sertifikasının çalışması için şartdır. Sistem konusunda opencart tavsiye ederim, eticaret sitesi kuracaksanız hayli kullanışlı bir arayüzü var. Opencart kurmayı bilmiyorsanız şayet Şurayla yıllardır çalışıyorum, sistem kurulumlarını ücretsiz yapıyorlar sağolsunlar, tavsiye ederim. Saygılar.




  • e-ticaret sistemi yazmayı mı düşünüyorsunuz yoksa bir e-ticaret sitesi kurmayı mı?
    hangi programları falan kullanmalıyım demişsiniz?
    e-ticaret sistemi yazmayı düşünüyorsanız bunun için ciddi bir ekibe ihtiyacınız var öncelikle.
    e-ticaret sitesi kurdurmayı düşünüyorsanız domain ve hosting en öncelikli yapmanız gerekenler, sonrasında şirketinizi açıp sanal pos almak ve bir firma ile anlaşıp e-ticaret kurdurmak bu konuda yardımcı olabiliriz, eğer isterseniz destek@narweb.net msn, canlı destek veya telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Kuracağımız e-ticaret sisteminde siz sadece bankadan sanal posunuzu alıyorsunuz siteyen entegrasyonunu biz yapıyoruz ürünlerinizi girmeniz için paneliniz oluyor kısaca bu şekilde umarım az da olsa kafanızda birşeyler canlandırabilmişimdir.
    iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.