Şimdi Ara

Sıvı Solucan Gübresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rivasol ® Organik Sıvı Solucan Gübresinin Nasıl Üretilmiştir ?

    Yeni nesil, Yoğunlaştırılmış Rivasol ® Sıvı Solucan Gübresi, 1. kalite Rivasol ® Solucan Humusunun, hidrokavitasyon teknolojisi yardımı ile moleküler düzeyde parçalanarak sıvılaştırılması ile elde edilir.

    Neden Rivasol ® Organik Sıvı Solucan Gübresi ?

    √ İçeriğinde suda çözünmeyen katı madde ihtiva etmez, böylece damla sulama ve pulverizasyon sistemlerinde tıkanmalara yol açmaz.
    √ Yüksek oranda humik asit, bitki besin maddeleri, faydalı bakteriler ve doğal bitki büyüme hormonları içerir.

    √ Bitki besin maddeleri ve humik asitler nano boyutlara düşürüldüğü için bitkiler tarafından emilimi çok daha kolay ve yoğun olur.

    √ Üretim tamamen doğal yöntemlerle yapılır ve % 100 ekolojiktir.

    √ Proses esnasında solucan humusunun içerdiği aerobik ve anaerobik bakteriler uyku durumuna (dormancy) geçerler ve faaliyetleri durur. Böylece bakteriyel bozulma engellenir ve ürün raf ömrü uzar.

    √ Kavitasyon teknolojisi ile moleküler düzeyde parçalanan Rivasol ® solucan gübresi içeriğindeki; vitaminler, enzimler, doğal büyüme hormonları, aminoasitler, mikro elementler, mikro humat molekülleri ile şelatlanarak “mikrohumik molekül bileşimi” oluştururlar. Bitki tarafından kolaylıkla emilebilen mikrohumik molekül bileşimi bitkinin dengeli biçimde beslenmesine yardımcı olur.

    √ Rivasol ® Sıvı Solucan Gübresini, tüm tarla ve sera ürünlerinde, meyva bahçesi ve bağlarda, süs bitkileri ve sebze yetiştiriciliğinde, çim alanlarda, park ve bahçelerde güvenle kullanabileceğiniz %100 ekolojik bir üründür.

    Sıvı Solucan Gübresi Faydalarını Neler

    Sıvı Solucan Gübresi Nasıl Kullanılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivasol -- 18 Haziran 2022; 11:42:42 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.