Şimdi Ara

siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün almış olduğum saphire 1 gb 5750 ekran kartını taktığımda siyah ekrandan başka bişey gelmiyor. eskki ekran kartını taktığımda sorun yok g100, psu bugün aldım bir sorun yok, driver sildim gene olmadı bir yerde ekran kartı eğer arızalı ise anakartı kitlediği ve windows açılıs sesininde gelmediğini okudum bu durum da var ses gelmiyor. sizce neden kaynaklanıyor olabiilir tamamen arızalı diyebilirmiyiz canım çok sıkıldı taksitli almıştım kullanamadan bu durum meydana geldi başka bşir önerisi olan var mı teşekürler

    sistemim
    Foxconn G31MV/G31MV-K Intel(R) Core(TM)2 CPU 2800.0 MHz
    3 gb ram
    32 bit vista işletim sistemi
    High Power Cool-Max 400W



  • En son ekran kartı aldığımda benim de başıma aynı olay gelmişti ama nedeni aynımıdır onu bilmiyorum. Eve getirip taktığımda siyah ekranda kalıyor fakat bilgisayar açılıyordu bunu da kabloyu o/b ekran kartına taktığımda görüyordum. Yani o anda o/b ekran kartı çalışıyordu fakat bu çalışmıyordu. Götürdüm arızalı olduğunu düşündüğümü söyledim ve HD5570 aldım farklı bir model olarak. Onu alıp taktığımda hiç sorun yaşamadan çalıştı ve hala memnunum. Yani sizin ekran kartınız da sorunlu olabilir. Garantisi varsa ve değiştirme şansı veriyorlarsa başka bir taneyle değiştirip deneyin yada diğer yorum yazacak olan arkadaşlar olursa onları da dikkate alabilirsiniz tabi :)
  • anakartla da uyuşmuyo olabilir düşük bir ihtimal ama...sorunlu da olabilir aldığın yere durumu anlat
  • teşekürler arkadaşlar
  • arkadaslar yeni konu acmıyayım dedim benimde düsük sistem gerektiren oyunlarda sorun yok 5750 var bendede oyuna giriyorum ekranda 10 dk sonra siyah cizikler olusmaya baslıyo yarım saat sonrada siyah ekran veriyor dırtt diye ses gelio hoparlorden benimde eski ekran kartım g100 malum casper bilgisayarın dandik kartı onu taktıgımda dogal olarak yeni nesil oyunları oynayamıyorum sorunum ekran kartımı ram mi kafam karıstı yardımcı olursanız sevinirim güc kaynagı hp 500 w element simdiden tesekkürler
  • arkadaslar sorunu cozdum galiba dün gece Güc kanyagım gümbürdedi yandı eski güc kaynagını taktım eski ekran kartını taktım oynadıgım hl2 ep 1 de hic donma kasma vs bisi yok siyah ekranda yok sorun ekran kartında cevaba gerek kalmadı cevap vericek arkadaslara tsk.

    Arkadaşlar bide su aklıma takıldı ekran kartını cıkarınca 2 tane kopuk giriş yerimi tam adını soyliyemicegim resimle ekliyorum sorun bu olabilirmi ?







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BCB75913 -- 10 Nisan 2011; 8:54:32 >




  • up
  • Kart geldi garantiden hic bi sorunu yokmus sorun anakartta basınızı ağrıttım k bakmayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.