Şimdi Ara

siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bilgisayar windows başladıktan birkaç saniye sonra monitör "no signal" verip tekrardan başlatıyor. Bazen başlatma işlemini yapamıyor ama fanlar ve kasanın ışığı yanmaya devam ediyor. Bilgisayarı calistirabilmek için psuyu açıp kapayıp bir süre beklemem gerekiyor bazen. Biosdan sistem 33 işlemci 45-50 derece sicakliklarinda seyir ediyor.

    Birkaç gün öncesine kadar başıma gelmemişti. 5 saat boyunca aralıksız ac3 oynadigimda yaptı ilk defa. Daha sonraları hergün birkaç kere oldu. Şimdi win7 ve başlangıç programlarının yüklenmesi bittiği anda restart atıyor veya no signal verip fanlar ve ışık açık bekliyor.
    Sistemi toplayali cok olmadı. Amd bulldozer 8150, 990xa ud3, kinston hyperx ramler, ocz agility ssd. Hepsi 2 ay önce alındı birtek asus 6850 ekran kartim 6 ay önce ve thermaltake 750w psum 3 sene önce alınmıştı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu arada sadece windows açıldıktan sonra değil açılırken veya yukleme ekranında da reset atabiliyor. Tahminimce sorun psu da ama bilen birileride cevap verirse memnun olurum. Yeni psu nerden baksan 200 tlden aşağı değildir ve sorun psu da değilse oldukça sarsar bütçeyi. Sadece oyun oynarken ve aşırı yükleme durumlarında olsa bir nebze anliyacagim ama stabil sıcaklık değerlerinde reset atması düşündürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memtest86 ile ram testi yapin..
  • Memtest geçen hafta 2 cycle yaptım bir problem görmedi. Tekrardan yapardım ama memtest olan usbye format attım ve şimdi tekrardan kuracabilecek kadar aktif duramıyor alet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.