Şimdi Ara

Siyaset Yapmak Neden Yasak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZEUS__


    quote:

    Orjinalden alıntı: yacag

    Arkadaşlar bu forumdaki çoğu kişi üniv. öğrencisi. Siyaset yapmak neden yasak? Biz yapmıcaz, kim yapacak? Sanatçı yapar "sen sanatına bak" denir, öğrenci yapar "sen dersine çalış" denir, eee kim yapacak bunu?


    o üniversite öğrencileri;
    30-40-50 senedir kendilerini belli yönlere çekmek isteyen kişilerin peşinden gitmeyi bırakıp gerçekten Atatürk'ü anladıklarında,
    onu futbol takımı gibi desteklemeyi bıraktıklarıı zaman,
    kendi hariç önüne geleni Atatürk düşmanı olarak suçlamayı bıraktığı zaman,
    siyaset yasağı kalkar bence
    şu an kalkmaması gayet normal ve doğru.siyaset konuşmak isteyenler için ücretsiz bi forum açabilirim..

    Bu arada sana katılıyorum arkadaşım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: yacag

    Arkadaşım ben açtım zaten, imazamda yazılı. Ancak dediğim gibi reklam yasak! İsteyen buyursun...


    http://forum.donanimhaber.com/m_21934008/tm.htm

    Siyaset işte bunun için yasak.

    Buysa eğer; öğrenmek istemiyorum kimin, kimden ne kadar nefret ettiğini... Öğrenmek istemiyorum kimin hangi gözlüklerle gözünü bozduğunu, ilgisi olmayan bir bölümde gölge etmeyin başka ihsan istemez.
  • eyvallah..al götür bunları hazır forumu açmışsın
  • Gelen gelsin bana uyar
  • Burası DonanımHaber Forumu..

    Burada bilgisayar ve son teknolojik gereçler ile ilgili aynı zamanda son çıkan program yazılımlarla ilgili bilgilerin bulunabileceği bir forum..

    Konu Dışı ise forumda sırf yukarıda bahsettiğim şeylerden sıkılan kişiler için bir rahatlama günlük olaylardan bahsetme geyik çevirmek için açılmış bölüm..

    Kaldı ki Konu Dışı / Off topic bölümünde de dikmkat ederseniz ayrılan bölümler var. Mesel sinema bölümünde son çıkan filmlerden, kitap bölümünde de aynı şekilde, otomobil bölümünde de hakeza aynı şeyleri bulmak mümkün..

    Bilim kültür bölümünün asıl amacı da, günlük hayatta belki ihtiyacımız olmayacağı ama genel kültürümüzün artması için değişik konuların bulunduğu, bilimle alakalı olarak son geleişmelerin bildirildiği bir bölüm olarak amaçlandığı halde, çoğu zaman din kavgasına dönüşen konuların bulunduğu bölüm olmuştur.

    Gereksiz mesajlar ise şu anda asıl amacına uymayan bir bölümdür. Asıl amacı ise yeni üyelerin deneme mesajalrını oraya atarak forumda deneyim kazanmasını sağlamaktır.


    Bilim kültür bölümünün açılması için arkadaşlarla yönetime istekte bulunmuştuk. Çünkü konu dışında bilimsel konular fazlaydı ve ayrılmasını talep ettik. Sağolsunlar kabul etti yönetim bölüm açıldı ama bölüm amacından saptı.

    Şu anda yeni açılan sağlıklı yaşam, askerlik ile ilgili bölümler bence gereksiz. Neden gereksiz derseniz, aynı konular konu dışında hala açılmakta ve cevap alınmaktadır, yani açılan bölümler layıkıyla kullanılmamaktadır.

    O yüzden din bölümü ve siyaset bölümleri açıldığında ilk başta iyi gazla gidecek daha sonrasında yine konu dışına geri döneceksiniz...




  • Bu forumda daha futbol tartışılamıyor .. Siyaset mi konuşulacak ?

    Sevgi sözcüklerini sayamazsın .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.