Şimdi Ara

Siyasetin her istediğini yapma hakkı olmamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, ulke gündemi malumunuz cumhuriyet tarihinin en kötü performansını segiliyor. Siyasilerin "seçildim" diyerek yıllar boyunca sorgusuz sualsiz her istediklerini yapmaları sonucu bu günlere geldik. Bunu dogru buluyormusunuz ? Yani bizden topladıkları paralari diledikleri gibi harcamalarını, asla hesap vermemelerini, yargilanmamalarini, millete hiçbir gerekçe sunmadan herseye zam yapabilmelerini. Kısaca bir şekilde seçildi diye siyasetin bu sinirsiz yetkilerini dogru buluyormusunuz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cumhuriyet rejimi.

  • Yöneticiler genellikle toplumun bağrından çıkarlar. Toplum neyse yöneticilerde onun yansımaları olur, genellikle yani. Böyle olmazsa o yönetim uzun soluklu olmaz, ki bu istisnadır zaten ve genellikle olmaz. Baktığımız zaman Türkiye de böyle bir durum yok. O halde toplum neyse yöneticilerimizde budur diyebiliriz. O yüzden azınlık bir kesim dışında kimsenin bu duruma karşı çıkma hakkı yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçilmiş de kötü atanmış da bu milletin karakteri anlayın bişey değişmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumlar diktatör istiyor da o yüzden. Bakın Rusya ve Sovyetlerden dağılan çoğu ülkede hala diktatörlükler var. Böyle diktatör zihniyetlerde bu kadar liberalleşme oluyor işte. Liberalleşme gibi gözükür halbuki gittikçe kötü oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin bir yarısı seçiyor ama diğer yarisi seçmiyor, secen yarisinin herseyi yapma yetkisi var ama secmeyen yarisinin söz hakkı bile yok, ekonomi batik durumda, tüm ülkeler ile husumet içindeyiz, seçim kazandı diye 2023 e kadar ne isterlerse yapabilecekler bu durum tehlikeli değil mi ? Neden bir kontrol sistemi yok. Cumhurbaşkanı bugun bir khk çıkartıp herkesin malına mülküne ve banka hesaplarına el koyuyoruz dese kim ne yapabilecek ? Bu kadar yetki bence saçmalık, hiçbir insanda koskoca bir ülkenin kaderi ile oynayacak yetkiler olmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.