Şimdi Ara

Siyasi Parti Reklamları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Forumda farkettim de siyasi bir partinin reklamı dönüyor. Siyasi partilerin Donanım Haberle bir ilgisi var mıdır? Teknoloji üzerine olan bir sitede bunun olmaması gerekir bence...



  • Kişi reklamı görüyor misal Mhp reklamı, bannere tıkladığında Partinin vaatleri, projelerini ve daha detaylı bilgiler içeren Parti sitesi açılıyor. Kişi düşünüyor aha oyumu bunlara vereyim diyor. Bunda bir sorun yok bence. Hem kişi oyunu birşeye göre veriyor arkadaşının gazına gelerek değil. Sizin tepkiniz böyle bir forumda siyasi reklam bulunmasına ama şöyle düşünün internet bir dünya. Bu gün Teknosa'nın binasında parti afişi görünce kızarmısın? Ben şahsen kızmam.

    Ayrıca Donanım Haber Forum teknoloji odaklı bir forum ama teknolojiyle alakası olmayan insanları Forum'da tutacak kadar fazla bölüm var. Ve sadece bir partinin reklamı yok başka partilerinde reklamları var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtını için teşekkür ederim,

    Ama adı üstünde "Donanım Haber". Siyasi haber isteyenlere özel "Siyasi Haber" sitesi açılabilir. MHP'ye mi oy verecek, CHP'ye mi, AKP'ye mi gidip o siteden adayını seçebilir. Buna kimsenin itirazı olacağını zannetmiyorum. Zaten heryer siyaset olmuş. Site açmaya bile gerek yok aslında. Bari teknoloji siteleri temiz kalsın. Yanlış mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.