Şimdi Ara

Sıyırmak üzereyim, tavsiye lütfen. 15000 :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanbey34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Details

    hocam ben de izmirde oturuyorum, bizim burada 2. elde araba degil altın satıyorlar, diger illerde 15 bin tl etiketlenmiş aracı 20 hatta 22 binlere görmeniz olası, bana kalırsa masraf cıkacak dahi olsa istanbul ve çevresi illere de bakın. Son 2-3 haftadır arkadaşlarım için 4 araç aldık pahalı olmalarına ragmen onlarca araca yılmadan baktık ama istanbul araçlarından hiçbir farkı yok, çogunlukla kilometreleri ile oynanmış bikaç yaşında komple boyalı, hava yastıkları degişmiş araçlar var. İstanbulun en azından kötü şöhreti belli, kötü bir araç alsanızda içinize oturmaz, bile isteye aldıgınızı bilirsiniz. İzmirde 5 bin lira fazla verip yine istanbuldan gelmiş 35 plakaya çevirilmiş araç almanın pek mantıgı yok.


    Aynen

    izmir uçmuşşşşş

    bende artık izmire bakmıyorum

    ankara bölgesi izmirden ucuz...


    bugün yine arkadasımın ısrarıyla izmirden megane hb, c4, alfa romeo 147 ve bmw 116 baktık, en düzgünü bmw idi km si güven vermedi, c4 ve 147'de sorgulatınca çekme belgesi ortaya çıktı. Bu adamların tamamı araçlarının kusursuz ve amsalsiz oldugunu belirtmişlerdi. 30 bin liraya kadar araç bakıyorduk normalde, bmw'nin sahibi güven verseydi üzerini kredi çekip alacaktı arkadasım. Şaka gibiler, araçta bir sorun cıktıgında '-benim haberim yok abi benden önce olmuştur' yalanına yatıyorlar.




  • 15 000 e bu sınıfta en iyi ford fokus hb c sınıfı alınır..
    daka aşağı inersen düşük km accent era admira....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtxpp

    15 000 e bu sınıfta en iyi ford fokus hb c sınıfı alınır..
    daka aşağı inersen düşük km accent era admira....



    Bu sınıf hangi sınıf? Bu sınıfta diyerek focus önermişsiniz . Ayrıca fiyatlardan pek haberiniz olmadığı da aşikar. Fazla söze hacet yok.

    Arkadaşlar güzel hoş, İzmir'den bakmayalım ama özellikle yeni yasayla başka il plakalı aracı, izmir'de satmakta zorlanacağımıza adım gibi eminim. Daha önceden manisa, aydın v.s. bakıyordum fakat yeni yasayla bu iş biraz tehlikeli oldu. Satarken 1 yıl beklemeyelim :/.

    Bugün gidip siyah kalos'u göreceğiz. Bakalım artık, kısmet :/




  • 206
  • Buna bir bak arkadaşım, belki beğenirsin. Ben satıyorum. Kesinlikle Kalos ve Tata dan çok iyi, Getz ve Corsa ayarında. Hem özellik hem de kalite açısından. (Not.İlanda ABS var görünüyor, yanlış girmişim ABS yok.)

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_12_750_tl_ye_16_000_km_de_2008_model_oto-16WQQaXQQ24557836WQQpXQQdisplayitem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chenell -- 5 Mayıs 2010; 13:58:01 >
  • opel corsa, hyundai getz.
  • 5 dk önce forumda bi konuya daha bu aracı önerdşm size de söylüyorum sakın pas geçmeyin:
    mercedes 190d veya 200e bu araçların dizel olanları 1 depo ile 1000km gidiyor. 190d 4 vitestir, 200e ise 5 vitestir. Ben başka bişey demiyorum şiddetle tavsiyemdir test ettim gördüm dayımda vardı 190d sattı 5 vites olsun diye 200e alıcak. Tek sıkıntı kasko yapılmıyor ama piyassı çok iyidir hemen elden çıkarabilirsiniz. Aracı azcık araştırın 10000tl ye 14000tlye motorunu sıfırlatıp satanlar çok var. şiddetle öneriyorum. Bugün birçok arabada bu konfor yok. Ben 1000km gittim bu araçla hiç biyerim ağrımadı, Modeli düşük diye sıkıntı etmeyin gerçekten piyasası çok iyidir. Arıza vermez neredenmi biliyorum dayım oto tamircisi kendisi aracı aldı(190d)motoru bitikti 1500tl ye sıfırladı 1 sene kullandı sattı ama 200e alıcak sırf 5 vites olsun diye. İyi düşünün derim.
  • Bu paraya düzgün Corsa malesef yok. Getz'de henüz uygunu düşmedi.

    B sınıfında araba bakıyorum, Mercedes almayayım teşekkür ederim. Eski araç düşünmüyorum.
  • yanı ılla yenı modelse secenekler bunlar ben ek olarak fıestayı bunların hepsıne tercıh ederım.ama senın yerınde olsam 15 tl ye dusuk modellı yuksek sınıf arac alırım ornegın vectra b bora gıbı bu tarz bır tercıh daha ıyı olcaktır bu arabaların hepsındende dahakonforlu dha guvenlı olcaktır..
  • Malesef benim de düşüncem ters olarak, yüksek sınıf düşük modelli araç alacağıma, düşük sınıf yüksek model araç alırım şeklinde. Genç ve bekar olduğumdan herhangi bir şekilde büyük araba isteğim ya da mecburiyetim ya da alma derdim olmadığından bu şekilde rahatça düşünebiliyorum.

    Fiesta'yı bende tercih edebilirim ama gördüğünüz gibi bir üst limit olayı mevcut.
  • Size en uygun Getz olur gibi geliyor bana.Daihatsu Sirion da iyi bir seçim olurdu ama ikinci el konusunda birçok modele göre daha dezavantajlı olabilir.

    Colt düşünür müsünüz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chenell

    Buna bir bak arkadaşım, belki beğenirsin. Ben satıyorum. Kesinlikle Kalos ve Tata dan çok iyi, Getz ve Corsa ayarında. Hem özellik hem de kalite açısından. (Not.İlanda ABS var görünüyor, yanlış girmişim ABS yok.)

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_12_750_tl_ye_16_000_km_de_2008_model_oto-16WQQaXQQ24557836WQQpXQQdisplayitem


    lada lar çok sağlamdır

    bunu bir düşün




  • arkadaşım bir öneride benden 4 yıldır dizel logan kullanıyorum sıfır aldım ilk arızasını geçen ay yaptı sağ kısa far yanmadı 5 liraya yaptırdım. ama siz sedan düşünmüyorum demişsiniz linkteki araç dediği gibi ise ve fiyat 15 binden birşeyler bırakırsa değerlendirilebilir.
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_klimali-46WQQaXQQ24804298WQQpXQQdisplayitem
  • Herkese teşekkür ederim.

    Siyah Kalos'a bugün gittik gördük beğendik, fiyatta da anlaştık.

    Yarın sanayideki tanıdığımıza göstereceğiz, kısmet bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eled -- 5 Mayıs 2010; 22:02:24 >
  • eger kalos u almadıysan 15000 e

    2002 weya bulabılırsen daha ustu guzel bır astra bulabılırsın(4 yıl astra kullandık aıle olarakperformans olarak harıkaydı)
    hyundaı getz onermısler ama tanıdıklarımdan pek olumlu seyler duymadım,he bı kotulugunden degıl ama hos bı ızlenımı olmamıs c3 kullanan tanıdıklarım memnun mesela...
    ama kesınlıkle hem performans hem az tuketımn hem de sekıl olarak 206 onerebılırım. 13 14 e ıstanbul ıcın soyluorum tabı ama cok temız bır 206 bulabılırsın kolay gelsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.