Şimdi Ara

siz olsanız bu köye hangi taktikle saldırırsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siz olsanız hangi taktikle saldırırsınız. dev 6 okçu 6 binici 4 pekka 3 golem 1 ejder 3büyücü 5di sanırım. şifa öfke yıldırım büyülerim de 5. görüşlerinizi bekliyorum.
     siz olsanız bu köye hangi taktikle saldırırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrensel01 -- 9 Nisan 2016; 13:24:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2tane yıldırım, 1tane deprem, 1tane öfke,5okçu,8ejder, 7binici bas, klan kalene SON SEVİYE binici ve zehir büyüsü al. en sağdaki hava savunmasına 2yıldırım ve depremi at yok et, en aşağıdan ****ri sal düşmanın kaledeki askerleri çıkınca ****r ile karşılaşınca zehir at, klan kaleni ve 7 binicini en soldaki hava savunmasının dibindeki okçu kulesine bırak, biniciler en soldaki hava savunmasını yok eder, en alttan ****r devam edecek ya en alttaki hava savunmasına yaklaştıklarında ****re öfke at, kralını ve 5 okçunu KÖŞELERDEKİ BİRİMLER İÇİN sakla onlara 1er okçu bırak en son zaman yetmeyebilir 3 yıldız hayırlı olsun ben hep böyle dalarım

    hava patlatıcıya dikkat etmedim :( sağdan gir ejderha ile ortadaki hsye yıldırım ve deprem diğer hs kaledeki ve sendeki binicilerle al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 9 Nisan 2016; 17:04:48 >




  • Gördüğüm kadarıyla köyde çift bomba ihtimali neredeyse yok. Klan kalesini öldürecek kadar okçu ve büyücü, kalan yerin tamamına binici bas. Büyü olarakta 4 şifa 1 zehir tercih et. Klan kalesini 1 binici yardımıyla çıkararak kenara çekip zehir, okçu ve büyücü yardımıyla öldürüp binicilerin hepsini bi yerden sal içeriye. Yalnız salmadan önce 1 tane önden gönder köy dışından büyük bomba çıkarsa hepsi haşat olmasın. Canları azalmaya başlayınca şifayı kafalarına at Th8 köy zaten ayakta kalamaz.

    2. yöntem olarak 4 şimşek 1 deprem basıp 1 depremde klandan al. 2 şimşek ve 1 deprem ile bir hava savunmasını kırabilirsin. Böylece 2 hava savunmasını patlatmış olursun. 11 ejder basarak son klan hava savunmasının yakınından hepsini düzgünce bırakıp içeri sokarsan rahat 3 yıldız alırsın. Ejder tecrüben yoksa binici daha kolaydır.




  • ne yazık ki kara büyü fabrikası tadilatta deprem basamıyorum.Binici çok mantıklı görünüyor şuan. teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.