Şimdi Ara

siz olsanız hangi avensisi alırsınız ? (max:25.000 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Bence hiç birini almayın. Kiminin km.leri yüksek. Kiminin değişeni var.2.0 motorlu olanların LPG uyum sorunu halledildi mi bilmiyorum. Beklerseniz bütçenize uygun Avensis bulabilirsiniz.
  • Haklısınız ikinci el de insan güven duyamıyor. Az para da değil sonuçta ama şuan 30 bin lira gibi bir bütçem yok 25-26 bin lira arasında ki fiyatları da düşünerek pazarlıkla 25 e alırım diye düşünüyorum fakat yine de bilmiyorum. Burda ki araçlar için araştırma yapıp, düşününce 2.0 motor için de vergi ücretini göz önünde bulundurdum ve 2.0 ların lpg uyumu 1.6 kadar iyi değilmiş. hem lpg sorunu olan hemde 2.0 motorluk bir vergi almak mantıksız geldi bana kendi bütçem doğrultusunda o yüzden 1.6 elegant bulabilirsem onu alıcam.
    Blgi için ayrıca teşekkür ederim.
  • Hepsi birbirinden pert bunların resmen. Ayrıca 2.0 motor mevzusuna girmeseniz daha iyi olur malum devir iyice değişti artık. Şöyle bi 30 bin TL leri zorlarsanız fıstık gibi 1.6 avensisler var piyasada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hug

    Hepsi birbirinden pert bunların resmen. Ayrıca 2.0 motor mevzusuna girmeseniz daha iyi olur malum devir iyice değişti artık. Şöyle bi 30 bin TL leri zorlarsanız fıstık gibi 1.6 avensisler var piyasada.

    haklısın ben de bugünlerde o kanaatdeyim. kredi olanaklarımı yükseltmeye çalışıcam. çünkü uzun vade binmeyi düşündüğüm ve isabetli bir araç olucak avensis ve tabiki 1.6 olucak




  • Merhaba, ben bir 2003 Toyota Avensis 2.0 D-4 kullanıcısıyım, istersen sana satabilirim neyse 2.0 kullanan biri olarak da şöyle açıklama yapayım.
    Almayı düşündüğünüz Avensislerin 2.0 D-4 motorlu olanlar için lpg sorunu halloldu mu demiş arkadaşın birisi, evet halloldu, hem de çok uzun zaman önce halloldu, sıralı sistemlerle tek farkları var o da tek nokta olması, kesinlikle sorunsuz ve sıkıntısız çalışmakta ve de gayet ekonomik yakmakta..
    Avensis kullanan bir çok kullanıcı bu araçların kasalarının ağır olmasından dolayı 1.6 motorların yetersiz kaldığını söylüyorlar, tabi araçtan beklediğiniz performansa göre bu size yeterli gelebilir, yeterliliği kişiye göre değişebilir, lütfen yanlış anlaşılmasın 1,6 sahipleri arkadaşların araçlarını kötülemek değil niyetim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
    Ayrıca 2.0 motor Avensisler bu serilerin en dolu versiyonları olup, sunrooftan tutun da ısıtmalı ve elektrikli deri koltuğuna, hız sabitleyicisine, ABS ASR ESP TRC gibi bir arabada olabilecek bütün güvenlik elemanları ve daha burada yazması uzun sürecek bir çok özelliğe sahiptir..
    Vergi konusu da şöyle;
    Bu kasa Avensisler 2003-2007 yılları arası üretimdir, 2003 model olanları yaş itibariyle 2014 yılında bir alt dilimden vergilendirilecek olup 6 aylık vergisi 310 TL olacaktır..
    Bence iyi araştır ona göre karar ver dostum, toyota forumlarında özellikle 2.0 D-4 sahibi arkadaşlardan daha da fazla bilgi alabilirsin..




  • teşekkür ederim ama ben 2.0 düşünmüyorum. Bütçemi de biraz yüksek tutarak 2006-2009 arası 1.6 elegant almak istiyorum. 2.0 için vergi şuan için benim adıma fazla
  • ufukcankara kullanıcısına yanıt
    2007-2008-2009 model 1,6 araçların da yaşı 4-6 yaş aralığına girdiğinden dolayı yıllık mtv'si 620 TL..
    Ayrıca 2006-2009 model avensis 1,6 elegant araçların malum satış sitesinde bugün itibariyle en yüksek fiyatlısı 44.850 TL, en düşük fiyatlısı ise 28.750 TL..
    Seçim senin dostum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.