Şimdi Ara

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam, babamda bir iPhone 6 Plus var fakat telefonda sürekli bir ses gidip gelme problemi var. Yani bazen arama yapıldığında sorunsuzca konuşabiliyor fakat çoğu zaman ne ses geliyor ne de sesi gidiyor. Ahizeden dolayı mıdır bilmiyorum fakat tamamen bozuk olsa hiç gidip gelmez diye düşündüm... Kasasında ayrıklıklar, gövdesinde deformeler ve kamerasında da problem var cihazın. Tamir ettirmeye kalkınca da tahmin edeceğiniz üzere 150-200 aralığında bir rakam söylüyolar ancak tamamen düzelir mi pek emin değilim.


    O yüzden bir adet 1850 TL'ye iPhone 7 Plus cihaz buldum. Fiyat epey uygun geldi, arkadaşın söylediğine göre yalnızca kamerası çalışmıyormuş. Onun dışında bir problemi olmadığını söyledi. Ben de yaklaşık 4.5 yıl önce sıfır olarak 7 Plus almıştım ve çok memmundum. Bu yüzden halen kullanılabilir diye düşünüyorum. Fiyatının uygunluğu sebebiyle kutu ve faturası vs. yok elbette. Yurt içi cihaz, imesini vs. kontrol edeceğim alırken. Tabi hoparlör, ahize, touch ID'ye falan da bakacağım...


    Gelelim soruma, sizce 6 Plus'u tamir ettirmek mi yoksa bu 7 Plus cihazı almak mı? Siz olsanız ne yapardınız?


    Yarın yani Pazartesi günü duruma göre hareket edeceğim. Görüşlerinizi bekliyorum, fikrini belirtenlere teşekkür ederim şimdiden. :)








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.