Şimdi Ara

Siz Olsaniz Ne Yapardiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaslar. Aklima takilan birsey var kafami cok karistiriyor. Ben anadolu teknik lisesi ogrencisiyim cogu anadolu lisesinden yuksek bi puanla girdim bu okula.

    Neyse benim hayalim itu de muhendislik okumakti. Ama soyle bi durum var elektronik makina vs bolumlerde okumayi isterdim ancak bunlari kazanabilecek puani alabilecegimi dusunmuyorum. Seneye girecegim sinava.

    Benim yerimde olsaydiniz kendinizi deli gibi calistirip itu ytu e gitmeye mi ugrasirdiniz yoksa kendinizi fazla zorlamadan marmara universitesinde teknoloji fakultesinde mekatronik muh mu okurdunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mekatronik müh. iyidir hele ki marmarada durma derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wm_xfreex

    mekatronik müh. iyidir hele ki marmarada durma derim

    Yorumun icin saol dostum zaten bu gidisle marmara olur gibime geliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayallerinin peşini bırakma. Neden dersen içinde ukte olur kalır. İleriki zamanlarda keşke çalışsaydımda İTÜ'ye girme şansımı deneseydim dersin. Hem çalışınca bir kaybın olmaz aksine derslerini öğrenip üniversitede rahat edersin, çalış İTÜ'yü dene olmadı MARMARA yazarsın o zaman. Sonra için rahat eder, çalıştım olmadı dersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twinport

    Hayallerinin peşini bırakma. Neden dersen içinde ukte olur kalır. İleriki zamanlarda keşke çalışsaydımda İTÜ'ye girme şansımı deneseydim dersin. Hem çalışınca bir kaybın olmaz aksine derslerini öğrenip üniversitede rahat edersin, çalış İTÜ'yü dene olmadı MARMARA yazarsın o zaman. Sonra için rahat eder, çalıştım olmadı dersin.

    Yorumunuz icin tesekkurler hocam hak verdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendikitabım

    senin yerinde olsaydım bir teknisyen olacağımı kabul ederdim ve kuyruğumu araya alıp bir elektirikçinin yanında bedavaya staj yapardım

    Ailemin tercihi yuzunden 400 kusur puanla geldim ben bu liseye. Dersanemde de anadolu lisesi sinifindayim meslek degil. Kafa calistigindan dolayi muhendislik okuyacam ben. Onlar yuzunden teknisyen falan olmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Akif95
    Meslek ve teknik liselerini çok iyi bilmiyorum ama buralardan mezun olup çok iyi yerlere gelenler var. Durumunu küçümseme, iyi bir teknik lisede isen zaten bölümünle alakalı bir meslek seçtiğinde daha da başarılı olacaksın. Son sistemi pek bilmiyorum daha çözemedim ama İTÜ gibi bir üniversiteye neden gidemeyesin? İnancını kaybetme kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.