Şimdi Ara

Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    MacBook Pro 13-inch, 2018 bilgisayarım son güncelleme macOS Big Sur 11.3 güncellemesi geldi, güncelledim ve sonuç ekranda yatay pembe şeritler ortaya çıktı. Bu durumu Apple müşteri hizmetlerine görüştüm sıfırlamamı belirttiler ancak yapmak istediğimde önce 2.45 Dk daha sonra 23 saat vs diyor saatlerçe beklememe rağmen herhangi bir gelişme olmuyor. Apple müşteri hizmetleri de kesin bir çözüm olacağını belirtmedi. Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı ? Yeni güncelleme gelmesini beklesem sorun çözülür mü yoksa bir teknik servise mi göndermem gerekli ?









     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!




  • Merhaba;


    Bilgisayarımdan youtube'a girişi engellemek istiyorum, internette biraz araştırma yaptım herkes "hots" dosyasına bir satır ekleyerek olduğunu söylemiş ancak, deneme rağmen olmadı. Başka bir yöntemi var mı?

  • Merhaba Donanım haber, çok büyük ve çözemediğim bir sorunum var. Paylaşımlı ekran kartım var ve Nvida kullanınca mavi ekran hatası alıyorum. Ayrıca ekranda pixeller çıkıyor. Detaylı anlatımım aşağıdaki konuda:

    https://forum.donanimhaber.com/paylasimli-ekran-karti-nvidia-kullaninca-mavi-ekran-hatasi-veriyor--148734912#148734912

  • Merhaba.


    2 yıl önce konu açtım ancak hiçbir fikir üreten olmadı maalesef, konu linki aşağıda. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.


    https://forum.donanimhaber.com/asus-k55vj-igdkmd64-sys-hatasi--140621160

  • Merhaba. Laptop anakart üzerinde klavye flex kablo bağlantısını sağlayan parça (teknik adını bilmiyorum, bilen varsa söylerse iyi olur) tek tarafındaki tırnak kırılmış. Klavye çalışmıyor. Bu parçayı nasıl yedek parça olarak bulurum.

     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!
     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!




  • Selam.

    Her gün 24 saat açık, devamlı internete bağlı, windows 10 yüklü ve az enerji kullanan bir bilgisayar sistemi lazım. Sistem kontrolü programı çalıacak. (madencilik değil)


    Çok basit bir program çalışacak. çok iyi bir sisteme gerek yok. Böyle devamlı açık duran ve çalışan bir sistem için nasıl bir bilgisayar tavsiye edersiniz? Windowslu tablet mi, dizüstü mü, mini bilgisayarlar mı, masaüstü mü, hepsi bir arada sistemler mi? Bilemedim. Devamlı açık olacak şekilde özel olarak yapılmış bilgisayarlar var mı?

  • Merhaba arkadaşlar. bi tane sitede admin bonus kodları atıyor örnek olarak kodu giren ilk 2000 kişi 5 dolar alıcak bende 15 tane hesap var hepsiyle aynı anda almak istiyorum tabi bi kaç şey yaptım ama script lazım

    otomatik girecek böyle bi şekilde mouse event diye bişey duydum script yapabilen arkadşlar ulaşsın bende o kardeşimize güzel bi yardımda bulunayım

    bu arada hcapthca kaldırmayı bilen varsada yazabilir

  • Monster leptomun cpu ve gpu macunun değiştirdikten sonra bazı oyunlara (yani cpu sıcaklığını 90 derecelere çıkaran) oyunlarda ses bozuluyor.Cızırtı geliyor ve ısı arttıkça iyice bozuluyor. Ne yapmam gerek?

  • sh7rk kullanıcısına yanıt

    bilgisayar tamircilerinin kullandığı sarımsı renkli özel şeffaf bantlar var onunla data kablosunu sabitleyip bantlayabilirsiniz.diğer türlü parça değişimi masraflı ve uzun olur.

  • Öncelikle merhabalar. Yaklaşım 1 sene önce Acer nitro 5 aldım internette video izlerken ( youtube) Bazı videolarda görüntünün bir kısmında veya tamamında bozulmalar oluyor. 3 kez servise gönderdim vatan bilgisayardan. Bios güncellemesi yapıp geri yolluyorlar bu hata tamamen güncellemelerle alakalı diyorlar. Siz hiç böyle problemler yaşıyormusunuz ne yapmalıyım. Bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim. Teşekkürler.

     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!




  • Nası format atabilirim

     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!
  • işletim sistemimde suan thermaltake lite 750watt power var ama yeterli mi bilmiyorum.

    İ7 11700k
    Asus Rog Z590 viii extreme anakart
    Lian Li galahad 240mm sıvı sogutucu
    980 pro 2tb m2 ssd
    CoolerMaster TD500 kasa
    msi ventus 3070ti 3x oc ekran karti
    Corsair vengeance pro 32gb ram
    SX8100 500gb m2ssd

    750watt yeterli mi. yani şuan kullandığım power yeterli mi
  • saka gibi cevap verecek kimse yok
  • Ne yapılabilir
  • Ekrana mıknatıs gelmiş ne yapılabilir
     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!
  • hocam bir konuda yardımınıza ihtiyacım vardı açtıgım forumda sorunumu belirttim müsaitseniz yardımcı olur musunuz rica etsem kolay gelsin https://forum.donanimhaber.com/sorun-cozumu-icin-yardim-lazim--153712486#153712493

  • Konu dışı ama artık bu soruna birçok yerde çözüm yolu bulamadım buraya da sorayım

    MSI GTX 1060 Gaming X ekran kartı, Ryzen 3600 islemci DDR4 3600 MHz bellek ve Ultragear Mp60G 75 Hz DP1.4 HDMI2.0 monitòr kullanıyorum. Sorum ve baş belası sorunum şöyle.
    Oyunları acıp oynadîğimda oyuniçi görüntüde bir gariplik var. Şòyle ki normalde oyun oynarken filmsi sinema izler gibi bir duruş görüntü olur hani TV de film izler gibi. Fakat tüm kurduğum oyunlarda düz direkt bir görunüm var. Daha açık anlatayım. 480p 720p veya 1080p bir video izlersiniz YouTube'da; bir de 720p 60 1080p 60'e çekersiniz görüntu bir anda farklîlasir. Işte benim yaşadiğim sorun oyunları oynarken bu 60 değerin verdiği bir görünüm var. Ne keyfi alabiliyorum ne bu konuyu çòzebilmiş değilim. Eski PC imde 4850 kart var aynı monitöre HDMI'dan bağladim mesela NFS Run Crysis 2 açıyorum sorun yok böyle hani filmsi görünüm var tıpki sinema izler gibi. Fakat GTX 1060'ın olduğu yeni PC de açiyorum Crysis 3 Nfspayback Crysis 2, Crysis 2 Remastered, Spiderman Remastered vs farkli. Fakat NFS Run da sorun yok. Crysis 2 ve 3 de mesela düz salt bir görüntü var. Kablo da degiştim orijinal de kullandım. Acaba yeni kartlar mi böyle. Artık çildirtti beni bu durum. Cok insana sordum anlaşılmaz kaldı. DDU yla sürücüleri kaldırdim temiz kurulum yapdım maalesef yine aynı. Tazeleme oranlarını 75hz den 60 ve 59 hz a çekdim . Yine olmadı. Sizce bunun sebebi nedir ?




  • bir zamanlar forumda magicdeath vardı. o da bir forum açmıştı. adı bilişim bilmem neydi. site çalışıyor mu, kendisi yaşıyor mu acaba, nasıl ulaşırız ona.  Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! 

  • Merhaba

    Masaüstü bilgisayarım da alt bildirimler de pil algılanmadı uyarısı veriyor.Model lenovo ideacentre 510s-08ikl sebebi nedir acaba bios pilinde mi sorun var.Yeni pil taktım fakat hala pil algılanmadı yazısı çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaerman -- 28 Aralık 2022; 20:22:18 >
  • Arkadaşlar merabalar benim klavyemin bilek desteği kayboldu bulamıyorum bilek desteğinin aynısından yada farklısını nereden bulabiliriz ?

     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.