Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Archer D7 router kullanmaktayım, son zamanlarda bağlantım sürekli olarak 60-70 mbit'in üzerinde olduğu zaman wireless kendini kapatmaya başladı, cihaz soğumadan ya da reboot etmeden düzelmiyor ve bu sorunu sadece 60 mbit'ten yukarıda download esnasında gösteriyor.

    Garantisi vs bitmiş olmalı, bu cihazla ilgili yapacak bir şey yok mu?
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    tp link wr840n ve wa850re cihazlarınndan hangisi daha iyidiir? aralarında ne fark var?
    şuan vr400 modem kullanıyorum. bağlantım 50mbit. modeme en uzak odada kablosuz sinyali dizüstü bilgisayarımda full veya bir eksik (yaklaşık 20-22mbit çıkıyor), televizyonumda orta seviyede (netflixte 4k video açabilecek kadar hızlı) ancak kullandığım mecool km9 TVBOXta yerlerde sürünüyor. çekim seviyesi orta ancak hız 1mbit bile olmuyor. kullandığım mi5 telefon ise genelde bağlanamıyor veya kopuyor.
    aklımda bu ürünlerden birini alıp hem kablosuz gelen bağlantıyı tekrar ettirip artırmak, hem de tvbox cihazımı ethernet kablosu ile bağlamak var. bu işe yarar mı? repeater ve genişleticilerin hızı daha da düşürdüğü bilgisi var. acaba doğru mu? kablosuz aldığı sinyali kablolu verdiğinde de geçerli mi? diğer cihazlarda hız düşse de sorun değil, tvboxa hız verebilmek istiyorum. umarım anlatabilmişimdir.


    öneriniz nedir? bütçem en fazla 125 tl bu arada.




  • Merhaba;

    Ofisimde 2 internet bağlantım var ve TP-Link TL-R470T+ Load balance router alarak iki internet bağlantımı birleştirdim.

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

    Birisi 35mbit dinamik ip diğeri 24mbit statik ip bulunan 2 internet bağlantımı Loadbalance olarak ayarladım ve hiç sorunsuz toplam 60mbit internetimi kullanıyorum.

    Web sitelerinde gezinirken bazen 1. internetin ipsini kullanıyor bazen 2.nin buda benim bazı şifreli web sitelerine girmemde sorun yaratıyor.
    Mesela 1. ipden kullanıcı adı şifresiyle giriş yaptığım bir site, site içersinde gezinirken 2. ipden işlem yapmaya devam ediyor ve ip adresim değiştiği için beni sistemden atıyor.
    Bankacılık sitelerinde çok sorun yaşıyorum.

    İsteğim; Bilgisayarlarım herzaman 1. bilgisayardan ip alsın ama hız olarak 2sini beraber 60mbit olarak kullanabileyim.
    Daha doğrusu girdiğim web siteleri herzaman wan1 interneti görsün 2. ip adresimi görmesin. Ama torrent oyun vs büyük şeyler indirirken dual Wan kullanabileyim.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niventr -- 4 Aralık 2018; 0:33:43 >




  • Miex kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Garanti süresi sorgulamak adına bizlere seri numarasını PM yoluyla iletebilirseniz. Sizlere garanti için detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

    Saygılarımızla
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ozan Bey ;

    Support.tr@tp-link.com adresimizden de burada belirtmiş olduğunuz probleme çözüm olarak sizlere powerline ürünlerimiz önerilmektedir. Kablosuz sinyal aktarımında 4K video Streaming yetersiz kalacağından yayında donmalar aksamalar meydana gelebilir. En sağlıklı şekilde kullanım için Powerline ürünleri tavsiye edilmektedir. TL-WR840N ve TL-WA850RE sinyal güçlendirici modları bulunmaktadır, fakat 4K video izleme internet kullanımı vs. cihaz üzerindeki trafik yoğunluğu fazla olacağından yetersiz kalacaktır.

    Saygılarımızla
  • niventr N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Belirtmiş olduğunuz durum ile ilgili olarak " SSL " gerektiren güvenlik sitelerinde bu tip durumlar meydana gelmektedir. Bu sadece TP-LINK Load Balance ürünleri için değil Tüm Load Balance cihazlarında bu şekilde ilerlemektedir. Bu sebepten ötürü bu tip durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Peki bu durumun bir çözümü yokmu?
  • niventr N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Bu durum ile ilgili olarak herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Bir gelişme olduğu takdirde sizlere bilgi verilecektir.
  • Merhabalar
    Tp Link N600 modem vdsl desteklimi
  • Archer VR2800 sahibiyim. Kablosuz ağlarda maksimum hızı alamıyorum. 600 mbps 2.4 frekansında, 2167 mbps 5 frekansında yani toplam 2800 mbps varan hız almam gerekmiyor mu?

    Hangi ayarları yanlış yapıyorum da hızlarım böyle oluyor?


     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 5 Aralık 2018; 13:12:5 >
  • akbey_59 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Cihazınızın alt kısmında bulunan etiket üzerinde TD ,TL ,RE , Archer vs.. ile başlayan Model numarasını bizlere iletebilirseniz. Konu ile ilgili olarak yardım sağlanacaktır.

    Saygılarımızla
  • Castiell07 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Kullanmakta olduğunuz ağ kartının bir erişim sınırı bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü bu hızları alıyorsunuz. Ağ kartınızın marka ve modelini belirtebilir misiniz ?

    Saygılarımızla
  • merhaba;

    bugun ıtıbarı ıle superonlıne fiber abonelıgımı sonlandırıp. aynı altyapıyı kullanarak vodafon net fıber abonelıgıne gectım. bununla bırlıkte kendı router ve ve gerekırse kendı gpon umu kullanmak ıstıyorum. evım tek kat ve 140 m2. cekım sorunu yasamıyacagım abonesı oldugum 100mb sınırsız ınternetı sıkıntısız kullanabılecegım ınternet ve ev içi ağda 4k fılmlerı dahı sorunsuz takılmadan ızeyebılecegım cıhaz onerısı rıca edıyorum. saygılar...
  • Merhaba;
    Eve TTNET internet bağlattık ancak evimizde şu an bilgisayarımız yok. Gelen TTNET görevlisi TPLİNK modem verdi. Şimdi sorularım şunlar?

    Şu an için cep telefonu ya da tabletten bilgisayarı girmek istiyoruz ancak kullanıcı adı ve şifre girdiğimizde hata veriyor. TPLINK ara yüzüne cep telefonu ya da tabletten kablosuz olarak nasıl girebiliriz?
    Girdikten sonra nasıl ayar yapacağız?
    Teşekkür ederim.
  • vr600 model modeminizi aldım. Kanal durumuna bakarken fotoğraftaki olay dikkatimi çekti. Normalde 2.4G de 300 mbps, 5g de 1300 mbps olması gerekirken fotodan da göreceğiniz üzere 2.4g bandında 144 Mbps olarak gözüküyor. Bunun nedeni nedir acaba?  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    20 MHz yerine 40 MHz seçerseniz 300 Mbps olur.
  • Merhaba. Yakın zamanda bir mode almayı planlıyorum ancak archer vr1200v modelinde olduğu gibi diğer modemlerde de bir tasarım güncellemesi olacak mı merak ediyorum. 1200v modeli önceki nesline göre daha şık olmuş. 1200v alacaktım ama MTK chipset olduğunu görünce vazgeçtim. Üst segment modellerde de bir güncelleme olacak mı tasarımsal olarak? Ona göre bekleyelim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibocan1978 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Tp-link Türkiye olarak Türkiye'de GPON satışımız bulunmaktadır. Kablosuz Router olarak aşağıdaki link üzerinden tavsiye edilen ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

    Kablosuz Wireless Router

    Saygılarımızla
  • melih_ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    TD-W9970v3 , Archer C5v Model ürünleri Sentim Bilişim aracılığı ile Türk Telekoma üretilen kampanyalı model ürünleridir. Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri Türk Telekom çözüm ortağı SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir konuyla ilgili Sentim firması ile irtibata geçmeniz gerekmektedir numarası 0850 209 40 40 veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • Merhabalar ;

    Mevcut olarak VDSL & ADSL destekli tüm ürünlerimize ve kasa modellerine aşağıdaki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Şu anlık bir güncelleme bulunmamaktadır.

    VDSL & ADSL Wireless Modemler

    Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.