Şimdi Ara

Sizce 10 Senelik Sistem Upgrade Edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Elimde arkadaşımın bana hediye ettiği yaklaşık 10 senelik bir makina var. İçindeki işlemci i5 -760 ve 8gb rami bulunuyor. ATI HD 6800 ekran kartı mevcut. 


    Bu konfigürasyonla ancak WoW Classic ve CS:GO'yu oynayabiliyorum. GTA V'i açmasına rağmen tahmin ediyorum ki ekran kartının 1 GB'lık raminden dolayı cisimler üzerindeki dokular 1-2 sn sonra gecikmeli olarak geliyor. Amazon'da ekran kartlarına bakarken bir kişi elinde 9 senelik i7 işlemci oldugunu ve MSI'ın 1050 TI isimli kartını aldıktan sonra oldukça iyi performans aldıgını belirtmiş.


    Aklımdaki soru şu:


    1- SSD Takviyesi yaparsam

    2- Rami 16 GB'a çekersem

    3- Ekran kartını 1050 Ti veya o seviyede bir kart ile değiştirirsem (Eğer performans artacaksa her türlü öneriye açığım)


    COD: Modern Warfare, COD: Cold War, Pub G, Witcher 3 vb. 1080p'de performans alarak oynayabilir miyim? Yoksa bu yaptığım yatırımlar gereksiz mi olur?


    İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.








  • O sisteme para harcanmaz. 1050 ti sıfır dahi olsa 750 liradan fazla etmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayni islemciden bendede vardi pentium g4560a gectim ve suanda g4560 da yetmiyor. Yani o islemcilerin omru bitti. Elindekini satip yeni nesil en dusuk islemciyi bile alsan daha cok performans alirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı sat yeni sistem topla 4 civarına daha mantıklı.Benim elimde 4 yıllık sistem var satıp yeni sistem toplayacağım.Ekran kartı upgrade edecektim işlemci darboğaz yapıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.