Şimdi Ara

Sizce Age of Empires 2 de En İyi Irk Hangisi ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
2
Favori
276.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yok mu age of conq.. oynayan ?
  • en iyi IRK Random :) anlayana. hamaciyi yükleyip sizinle oynamak isterdim ama oynamayalı baya oldu. Bizim oyunlarda cafe kapatırdık 3e3 4e4 :) 6-7 saat sürdüğünü bilrim savaşlarımızın.
  • goths




  • Öncelikle Merhabalar..Size ilk olarak şöyle söyliyim..Yorumlarınızdan acemi oyuncu olduğunuz çok belli oluyor.. :) Neden ilk olarak ırklarda, son çağ askerlerini düşünüyorsunuz? Kesinlikle yanlıştır..Eğer karşıdakinin ırkının sizinkinden iyi olduğunu düşünüyorsanız, Neden feudal veya castlede bitirmeyi hiç düşünmediniz? Ben bu oyunu 10 yıldan beri online oynuyorum..Her oyuncunun ırkına ve haritaya göre oynaması şarttır..Örnek; Hun geldiyse, Feudal Agede 4 vill fw rush gidersin, arkadan kaya çalışıp oyuncuyu skir + towerla rahatsız edersin. O arada kazandığın stone larla kendi bölgeni ya taş surla çevirip kendini korumaya alırsın ve yahut bölgenin önemli yerlerine örn; gold,wood,farm. gibi önemli yerlere tower atarak kendini korumaya alırsın.. O arada attığın flushla rakibini zayıflatırsın.Eko kastırmadan, kendin arkadan gelişip, castle olup rakibini kolay yıkarsın........Arkadaşlar bu oyundan her ırkı kendine özgü stilleri vardır.. Demin bi arkadaşın yorumunu okudum.. 2 tabur jannisery 15 bombard canoon 10 monk gibi şeyler sölemişti..Pekiii bu dediklerine hak veriyorum... Amaaaaa Sen o orduyu nasıl bastın????? O orduyu sana kim bastırdı??? Eğer benim karşımda türk varsa o adam castle olamaz...Ya biterim ya bitiririm.. Siz bu oyunu daha yeni kavrıyorsunuz anlaşılan.. Çünkü; Siz direk oyununun sonunu düşünüyorsunuz..Bilen adam ilk çağdan başlar saldırılara..Örneğin dr + flush veya dr + castle yapabilir..Dr=Dark Rush. Yani ilk çağda saldırı manasına gelir.Flush=Fedual Rush.Oda fedual rush manasına gelir..Unutumayın en iyi savunma saldırıdır her zaman ;)



    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinsbf

    Conquerors ta Kore'yi tartışmasız tek geçerim.
    Öne war wagon arkaya da siege onager. Toplu katliam.




    koremi :)bi ordu paladin ve bir ordu çok atarla git bakalım kore more kalıyormu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazantc

    tartısmaya son nokta bi kayserili den :D oyunu siz kurun herkez hazır oldugunu belirtince kim ne ırk secmiş bakın ona gore 1-2 ırk secın sonra haritaya bakın kararınızı verın oyun baslasınçyaklasık 12-13 yılkdır age of 2 oynarım yasım 18.

    ama ittifakınız olacaksa mesela deniz de var diyelim binaları savunmayı bizens denizi ispanyollar saldırıyo teutons yaparsa o da tadından yenmez işte.helekki ispanyol topcuları eagle lar etrafını cevırıp okcular da oralardaysa dokunmayın sabanıma



    ilk önce yazmayı öğren bi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur*

    Persleri hangi devletle yenebilirim.Arkadaşlarla oynarken hep bir takım pers oluyor bizim takım ise bizans oluyor doğal olarak sırf fil yapıyorlar başka birşey yok adamlarda ilk sayfada britonlar diyen olmuş.Ama ben bir kez daha sorayım dedim.
    Ayrıca benim oynadığım oyunda huns diye birşey yok acaba güncelleme filan mı yüklemem gerek



    Saracensleri al fillerin kökünü kurutursun
  • Kardeş benide eleştir daaa:D
  • Konuya baktımda 2007 den beri uzamış bu konu sürekli yorum atıyor 2011 oldu bir mesajda ben atayim dedim ve tartışmasız en iyi devlet Turks yada Huns dur. Huns'ların ev özelliği çok işe yarıyor
  • Tekrar söylüyorum... En iyi ırk yoktur... FAVORİ IRK VARDIR !!
  • Age of hakkında bilgilenmek isteyen msnmi ekleyebilir.

    dark_king_0@hotmail.com
  • filler olan ırk hangisiydi. nostalji yapmıs oldum bu baslikta cok uzun yıllardır oynamıyorum, sabahladıgımı bilirim internet cafelerde.
  • önemli olan stratejidir.eğer elinizdekinin önemini kavrayıp onu verimli bir şekilde kullanırsanız her ırkı yok edebilirsiniz.
  • Paladin ve Siege onagerlere karşı hangi birlikle mücadele edebilirim. ?
  • şimdi agalar, oyun 40-45 min cut down yani o süre saldırma yok kuralıyla oynarsanız size türkleri önerebilirim.Kimse yazmamış galiba ama burda en önemli noktayı herkes unutmuş.her ırkın kendine has castledan geliştirilen bir teknolojisi var.türklerinkide bombard cannonlara +2 menzil eklemesidir.şimdi bombard cannon 12 menzile sahipken 12+2 menzille kendisinden daha iyi menzilde yanlızca mancınıklar var.yani doğru kullanırsanız çok iyi, kullanamazsanız biter.tek başına janissarryler bişey ifade etmiyor, onların olayı topçuyu korumak olmalı, ha ayrıca türklerde hussar gelişimleri beleş olduğu için oyunun sonuna doğru biriken bol bol etle bu hussarları meydanda cirit atmaya yollayın.böylece tüşmanın birlikleri hussarlarla uğraşırken çatur çutur indirirsiniz topçu ve yeniçerilerle.türkler genel olarak daha çok yaya birliklerine karşı iyi iş yapar.mesela fransız paladini +32 hp ile meydanda ne top bırakır ne yeniçeri.tabi bu arada paladini de develer çok temiz keserler(halberdier o kadar temiz kesemez ama ucuz olduğunu unutmayalım), veyahut oyunun en sağlam ırklarından korenin onagerlarına teslim olur.aslında genel olarak size bakar bu iş.ne kadar dikkatli kullanırsanız o kadar çok düşman öldürürsünüz elinizdeki birlik yok olmadan.ayrıca oyunda üstün ırk yok, herbiri diğernin antisi.bi de merak ettiğim konu teutonsların niye bu kadar sevildiği.yani filden bile ağırlar ve daha güçlü değiller.monkla kolayca çevrilir olmalı onager katliam yapar, topçu güzel temizler.ilginç geliyor bana mesela online arenada teutons alanını pek göremem.

    demeden edemiycem ama hunlar iyi falan değildir.rakipten önce castle age e geçip tarkan üremeniz lazım.tarkan çok hızdırı binaları çatur çutur keser onun dışında hemen hemen her birime karşı çok kötüdür.hunlarla rakibin ekonomisini altüst edebilirsiniz tabi çoğu kişi bunu yemez.savunma konusunda sıfır zaten onlara girmeye gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebels -- 16 Mart 2011; 9:22:42 >




  • quote:

    Paladin ve Siege onagerlere karşı hangi birlikle mücadele edebilirim. ?


    mesela franklar paladin ırkıdır.saracens deve ırkı.saracensler frankların antisidir.kaleden çıkan memeluke develeriyle ne onager bırakırsın ne paladin.çünkü hem hızlıdırlar ve onager atışlarından kolay sıyrılırler.paladini zaten çatur çutur keserler.ayrıca camel birimi de paladini çok güzel keser ama memeluke gibi uzaktan atış yapmaz o nedenle daha dikkatli kullanman gerekir.onager+paladin karşısına halberdierlen çıkmanı önermem, birebirde halberd paladini alamaz ama çok zarar verir.onagerlar halberdlerin canını okur.yine de ucuz olduğu için deneyebilirsin.tabi doğru kullanmazsan katliam olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebels -- 16 Mart 2011; 9:18:28 >
  • Selamlarrr ..
    Oynanıcak bikac ag verebilirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basturk9027

    Selamlarrr ..
    Oynanıcak bikac ag verebilirmisiniz ?

    oynayan yok sanırım
  • Arkadaşlar türkler iyi bir devlettir oyunda ama perslerle aynı güçtedir perslerin filleri ile türklerin tüfekçilerinin yenemeyeceği güç yoktur persler savunmacıdır türkler saldırıcıdır ben bu oyunu 5 yaşından beri oynuyorum 11 yaşındayım ama türkler savunması zayıftır türklerle persler durdurulamaz ve ben bu oyunu ps2 den oynuyorum ps2 hilelerini bilen varmı
  • HEM ARKADAŞLAR HUNLARDA TÜRK DÜR
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.