Şimdi Ara

Sizce Battlefield 1 almaya değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 1942 den beri tüm çıkan Battlefield oyunlarını oynadım ama Battlefield 1'i fiyatı yüzünden ve daha çok yeni bir oyun olmasından dolayı alıp ile almamak arasında kaldım. Eğer oynayıpta önerenler varsa cevap yazabilir mi pls.

    Düzenleme : Oyunu 1 hafta önce almış bulunmaktayım tek şunu söyleyebilirim multiplayer açısından oyun EF-SA-NE olmuş. Grafiğinden tutun savaş atmosferine kadar her şey detaylı ve güzel eğer Multiplayer FPS oyunları fanı iseniz şiddetle tavsiye edebileceğim bir oyun.

    Ucuza almak istiyorsanız DrOyun veya Durmaplay'dan almanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prost -- 15 Kasım 2016; 19:42:43 >



  • Hayatımdaki en iyi oyun deneyimlerinden biri. Sistemin iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perhanpayidar

    Hayatımdaki en iyi oyun deneyimlerinden biri. Sistemin iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.

    bende katılıyorum zira yasaklanacak falan diyorlar canım ülkem o kadar seviyorum ki yaysaklar iseler beklerim
  • Oynadığım en eğlenceli BF oyunu, bence kesinlikle almaya değer.
  • grafik ve savaş ortamı olarak sana iliklerine kadar aksiyonu yaşatacak cinste bir oyun. özellikle single olarak kesinlikle bitirmen lazim. hele o tank ve uçaklı sahneler. çok gerçekçi bir deneyim. ama multiplayer dersen diğer bf serileri gibi kim kime dum duma oyun olmuş. 32vs32 ya da 64vs64 her an heryerden bomba gelebiliyor falan fişman bi yerden sonra sıkıyor. ya da benim tarzin değil. pro cs go oyuncusu olarak multiplayeri şahsi yeteneğe bağlı değil topyekün bildiğin cephede savaşan şansına ne denk gelirse razı olan asker rolündesin.
  • Ortalama bir oyundan öteye gidemez. Oyun gerçekçilikte Verdun'un 50 kat gerisinde, oynanabilirlik açısından da CoD'un gerisinde. Her anlamda ortalama ve vasat bir oyun yani. Grafikler BF4'den hallice, 4k çözünürlükte oynuyorum ve yine de aman aman bir şey yok, GTA 5'in bile gerisinde diyebilirim. Makrolar kol geziyor. Singleplayer tam bir rezillik hakaretin önde gideni hele o Arap herif Lawrence bölümü. Uzun lafın kısası ben şimdi karar veriyor olsam CoD'u seçerdim. Ben şahsen değişik olacak diye aldım birinci dünya savaşı diye tüfek falan beklerken ilk gördüğüm şey takır takır taramalıyla zıplayarak adam öldüren millet oldu. Battlefront oynayan zaten BF1'in Battlefrontun değişik silahlı versiyonu olduğunu direk değişik skini olduğunu az çok fark etmiştir. Olmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialkiller21 -- 3 Kasım 2016; 20:3:57 >
  • hayır
  • steam de olsa alacağım bende ama bir sürü oyun platformu kullanmayı sevmiyorum açıkcası. steam battle net yetiyor, üstüne uplay dede oyunlarım var bide origin çekemem açıkçası
  • bence gerek yok , twitchden falan izledim ahım şahım bişe görmedim açıkcası , bf3 - bf4 aldık oynadık zevkliydi ama , bunun betasınada girdim At üstünde gitmek dışında pek sarmadi beni..
  • Ben Alpha ve Open Beta'da yer almıştım ayrıca oyunun tam sürümüne de sahibim. Hikaye modu tartışılabilir bir konudur. Yanlıdır , yansızdır çok takmıyorum açıkcası. Sonuçta yabancı bir yapımdan bahsediyoruz burada , adamlara bir hayrımız dokunmuş gibi Türkleri efsanevi kahramanlar olarak tanıttığı bir hikaye modu kusura bakmayın beklemeniz çok saçma. Türkler'in yerildiği bir yer de görmedim. Sadece hikaye akışının bizimle ilgili olduğu kısımda itilaf devletleri askerlerini oynadığımız için haliyle Türklerle savaşıyoruz. Bunda alınacak gücenecek birşey olmamalı , oyun bu yahu. Ben hikaye modunu oynarken keyif aldım açıkcasıa abiler. Tank görevleri olsun , keskin nişancı görevleri , gizli gidilen görevler olsun keyif verdi gayet. Tek oyunculu modda sadece 5 bölüm var ama ek paketler gelecek diye biliyorum önümüzdeki günlerde. Tek oyuncu için ortalama oyun süresi bölüm başı 30-40 dk arası değişiyor. Sinematikler , oynanış ve özellikle grafikler harika bence. Frostbite motoru ayrıca bir artısı , çoğu sistem oyunu rahat açabiliyor. Yeni jenerasyona yakışır bir yapım. Tek oyunculu mod için diyebileceklerim bunlar. Çoklu oyuncuya gelince , şu an seviyem 32 arkadaşlar. Başında oldukça fazla zaman geçirdim diyebilirim. Sınıflar ve silahlar arasında ufak tefek balans sorunları var. Oyun çıkalı 2 hafta oldu , elbette çözecekler bazı şeyleri. Onun haricinde, oyun modlarından bahsedeyim. Standart modlar harici yeni ekledikleri güvercinli mod da baya keyifli. Diğerleri standart oyun modları , ölüm maçları , fetih vs gibi. Atmosferi çok beğendim, çığlıklar , bombalar , at , araba vs. Uzun zamandır böyle keyif almadım hiçbir oyundan. Beğenmeyen arkadaşlar sanırım oyunu gameboy'dan falan oynuyorlar. Özellikle bir arkadaşımız demiş "CoD seçerdim" , ciddi güldüm yoruma. Call of Duty serisini ilk oyundan beri oynarım ve severim yanlış anlaşılma olmasın, harika bir seri bu inkâr edilemez birşey. Ama cidden Infinite Warfare'in, Call of Duty serisi için kötü bir yatırım olduğunu düşünmekteyim. CoD topluluğunun son 2 oyundur kanayan yarası olan çok fazla teknolojikleşme ile birlikte bu oyun olayı zirveye çıkardı. Zaten oyunun çıkış vidyosundaki beğenme oranlarından bunu net olarak görebilirsiniz. Zaten satın alanların belki yarısından fazlası bu oyunu Modern Warfare Remastered için alıyor. Ayrı ayrı satılma imkanı olsaydı bunu çooook net görebilirdik. Neyse uzun lafın kısası bence verdiğin paranın karşılığını alırsın, benim için bu yıl çıkmış en iyi oyunlardan birisi.




  • Bu kazık fiyata, yetersiz single player içeriğine, 1. dünya savaşı ile alakası olmayan oynayışına,diğer BF oyunları ile aynı oyun ve oynanış mekaniğe sahip olmasına bakılarak, bu oyun alınmaz diyorum..
    Türkleri, özellikle Arabistanlı Lowrıns bölümünde karalamaları ve olmadıkları bir kefeye koymaları da cabası..
    Siz bir Türk yapımcı olarak oyun yapın, İngilizleri, Amerikalıları olmadığı bir yere koyun bakın o adamlar sizin oyununuzu alıyorlar mı?
    Sakın Almanlar'a da bu yıllardır yapılıyor,altı üstü oyun yorumu ile gelmeyin, o adamlar (en azından naziler) savaşın kötü çocuklarıydı..Ve tüm dünyanın nefretini kazandılar..Bir Alman'a 2. dünya savaşı, nazi deyin sizin yanınızdan ışık hızı ile kaçar, konuyu değiştirir..Biz ise kaybettiğimiz bu savaş için dahi konuşur kahramanlıklarımızı övünçle hatırlarız..Çünkü alnımız aktır..
  • Çok negatif yorumda gelmiş pozitifte. 10 saatlik access deneyimime göre söyleyebilirim ki , bir oyunda gördüğüm en iyi savaş atmosferine sahip oyun. Diğer bf lerden daha farklı bir tadı var. Ama 60 euro verirmisin dersen %50 görene kadar o fiyatı vermem ( her bf yi alıp 20-30 saat oynayıp bırakıyorum çünkü). Karar sizin oyundan ne beklediğinize bağlı yani. İsterseniz access alın 12 liraya , bir 10 saat deneyin oyunu. Ona göre kafanızda daha iyi şekillenebilir kararınız.
  • Yukarıdaki yorumları görünce acaba ben başka oyun mu oynuyorum dedm...
    Ayrıca ilk defa bir oyunda dağların dağ,kayaların kaya olduğunu bu kadar net hissettim,çok iyi modellenmişler.Ama şu motorun bence hala en büyük eksiği bitkilerin dandik olması,hala bir Crysis seviyesinde bile değiller,Skyrim'in bitki örtüsünden hallice iyi.


    Ama günümüz şartlarında bu oyun 250TL etmez,250TL olacaksa da içinde Premium'u da olmalı...Bomboş ve basit bir kutu içeriğine 250tl vermek sinir bozucu gerçi oyunu kardeşim aldı bende ondan otlanıyorum ama Witcher3'üde almıştık zamanında ve ekstra içerikler de (oyun haritası,witcher çıkartmaları felan)dahil 59TL gibi bir fiyatı vardı...
    Şuan bile steam da tüm dlcleri dahil 74 TL'ye satılmakta...
    Gönül isterdi ki BF1'de 69-79 TL gibi bir fiyattan gelsin ama durum orta da...




  • bence de pahalı. bir heves aldım işte :/
  • Instant gaming den 160 liraya aldim oneririm. Multisi cok zevkli savas ortamini yasatiyor. Single da cod2 gibi islenmis ama kisa suruyor. Keske bide bizim tarafimizdan oynansa :) suya doksek milleti falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 2142, BF 3 ve BF 4 ü zevkle oynadım.
    Hiçbir Battlefield oyununu single player oynamadım. Hep multiplayer girdim.

    BF 1 daha almadım.

    1 dolar = 3,27 TL olduğu için oyun size pahalı geliyor. Mesela ABD de garson olarak 3-6 saat çalışsan BF 1 parasını biriktirmiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.