Şimdi Ara

Sizce bayan için Vw Beetle nasıl bir araç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Civic'de çocuk güvenliği düşükse o zaman yan hava yastıkları açılmayan vw beetle araca 84.500 tl verilebilir diyorsan söyleyecek sözüm yok. Ben konu sahibini uyardım ve videosunu da ekledim. Siz burada akşama kadar da savunsanız kaza anında sonuç değişmeyecek. Sınıfının en kötü güvenliğine sahip araca o kadar para vermek isteyen varsa versin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Babanın arabasından başka araba görmediğin belli oluyor. Çarpışma testleri 64 km hız ile yapılıyor. Yani trafikte 32 ile sen gidiyorken karşıdan gelen de 32 km hız yapıyorsa bile bu araçların içinde kafanı ön konsola vurup ağır yararlanabilir ya da ölebilirsin. Mankenin öyle sağlam durduğuna bakma insan kafası o kadar sağlam değildir. Bir de kaza anında hızın daha yüksek olduğunu düşünürsek olayın vahameti ortaya çıkar. Biraz büyüyüp çoluk çocuk sahibi olunc yazdıklarımı daha iyi anlayacaksın.

    Onun vurduğu duvar deforme olmuyor ama siz bir araca vurduğunuzda aynı tepkiyi almazsınız Bi anda hız 0 a ulaşıyor sizde daha kademeli olacak ve kuvvet daha yavaş yayılacaktır.




  • ya olay saçma sapan muhabbetlere dönmüş biri honda yı abartmış diğeride vw ni iki firmada orta seviye model üreten firmalar ikisindende bir volvo daki veya mercedes deki sağlamlığı bekleyemessiniz beetle a gelince evet güzel araç ama bencede hak ettiğinden çok pahalı ona veriecek parayla bence bayanlara çok yakışan juke almak daha mantıklı
  • Zamanının en çirkin aracıdır bana göre.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hocam kemer takmayan, sussun diye arkadan bağlayan adamlara ne anlatıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle tasarım olarak bayıldığım bir otomobil. Fakat ne yazık ki kalite anlamında fiyatının hakkını veremiyor.

    90-100 km/s civarında başlayan ve 110-120 bandında ciddi rahatsızlık derecesine ulaşan rüzgar sesi problemi var. İç mekandaki malzeme kalitesi de ne yazık ki Golf yerine Polo düzeyinde.

    Kısacası sürüşü bir Mini olmasa da keyifli, tarz sahibi bir otomobil. Fakat sadece bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Civic'de çocuk güvenliği düşükse o zaman yan hava yastıkları açılmayan vw beetle araca 84.500 tl verilebilir diyorsan söyleyecek sözüm yok. Ben konu sahibini uyardım ve videosunu da ekledim. Siz burada akşama kadar da savunsanız kaza anında sonuç değişmeyecek. Sınıfının en kötü güvenliğine sahip araca o kadar para vermek isteyen varsa versin.

    Yorumlarınızın hangisini okusam bilinçsizce yazılmış izlenimi veriyor. Ki öyle de.

    Yok manken kafasını vuruyor, yok tekerlekli tabut, yok mankenin kafası insana göre çok daha sağlam, yok karşıdan 32 km/s ile araba gelse falan...

    Beetle %92 yetişkin koruması sunarken Civic %94 yetişkin koruması sunuyor. %2'lik fark da birini kale diğerini tabut yapıyor. Ne güzel İstanbul

    http://www.euroncap.com/tr/results/vw/beetle/10998 Şu linke tıklayıp "Yetişkin Yolcu" detaylarını gösteren ok ile detayları açın. Sürücü için baş koruması "İyi" seviyede. Yani Civic ile aynı. Yani "başını vurdu" argümanınız burada çürüyor. Video'da da farkettiyseniz hava yastığı boyanıyor. Yani yastığı pas geçme yok.

    http://www.euroncap.com/tr/results/honda/civic/10927 Tekrar söylüyorum, baş konusunda alınan puan Civic ile aynı.

    Beetle'ın önden çarpmada kaybettiği nokta sadece sürücü sağ bacak, onun dışında Civic ile birebir aynı. Kaldı ki Beetle yanal çarpmada Civic'e göre daha başarılı. Civic de "yanal çarpma tabutu" oluyor bu durumda.

    Mankenin kafası da öyle taş falan değil, yani orada insan olsa kafa ikiye bölünmez merak etmeyin Onlarca sensörden alınan veriler ile elde ediliyor bu değerler içiniz rahat olsun.

    Öte yandan Civic Sedan Euro Ncap testine girmeyerek büyük soru işareti oluşturuyor. IIHS testlerini örnek vermişsiniz fakat Avrupa ve Amerika'da satışa sunulan sedan Civic'ler, farklı fabrikalardan çıkan ve farklı spesifikasyonlara sahip modeller. Kalkıp da ABD versiyon Civic ile Avrupa Civic'i bir tutamazsınız. Çünkü aynı otomobil değiller.

    Burada detaylı anlatım mevcut; https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_(ninth_generation)

    Yani demem o ki; hararetle savunduğunuz aracınızın çarpışma testi bile yok. Buna rağmen HB Civic ile ortaya çıkan %2'lik farkı abarttıkça abartıyorsunuz. Bu bağlamda yanal çarpmalarda "tabut" işlevi gören Civic HB sahiplerine Allah kolaylık versin.




  • Konuyu nerenizle okuyorsunuz? Ben beetle almayın honda civic alın demedim ki. iihs test videosunu yayınladım ve yan hava yastıkları açılmıyor en kötü güvenlik seviyesine sahip araca o para verilir mi diyorum. Kalkıp civic nasıl? yok abd de üretilen farklı bilmem ne diye bık bık bık yapan sizsiniz. Ben beetle hakkında yazıyorum civic de civic diye tutturan sizsiniz.

    Civic olunca abd de sağlam Türkiye'de dandik diyorsunuz, beetle olunca abd'de çürük burada sağlam diyorsunuz. Anlaşılan sizin kafanı epey karışmış. İsteyen gitsin 84 bin tl verip sınıfının en kötü güvenlik seviyesine sahip aracını alsın banane.

    @dolcevita. Euro ncap de small overlap testi olmadığını bilmiyor musun? kalkmış o 84 puan bu 82 puan filan diyorsun. Başka bir arabanın puanı daha düşük olsa ne olur? Kaza anında yan hava yastıklarının açılmayacağı gerçeğini değiştirmez.

    @gts1907 istediğim yerde yazarım sanane birader? Konu hakkında bildiğin birşey varsa sende yaz. Cebimde kaç para var nereden biliyorsun da alabileceğim araçları sorguluyorsun?Boş boş konuşup insanın sinirini zıplatma.

    @vaudeville haklısın valla bunlara güvenlik filan diye boşuna kafamızi yoruyoruz. Alın lan en sağlam araba vw. Alaman panzerine hiçbirşey olmaz demek lazım aslında

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Small overlap o şu bu beni bağlamaz. Gelip burada Civic'in güvenliğinden dem vuruyorsun ondan sonra "Civic de Civic bik bik bik" diye saçmalıyorsun.

    Küçümsediğin araba Euro Ncap'e girmiş bir araba. Sen bunu nerenle okuyorsun? Senin bik bik bik ettiğin Civic girmemiş bile. Altındaki arabanın test sonucu yok hâlâ burada kafa ütülüyorsun "en kötü güvenlikli araba" diye. Cahil misin troll müsün anlamadım. Kalkmış altyapısı bambaşka arabanın IIHS testini koyuyorsun buraya bir de. Citroen C-Elysee bile girmiş Euro Ncap'e ayıptır bu devirde güvenlik testi olmayan arabayı savunmak

    Şu video'yu da izle bi; bak bakalım yan hava yastığı nereden nasıl açılıyor. Sunduğun dokümanların içeriğinden haberin yok gelmiş tavsiye veriyorsun burada.





  • Açtığım konu çok farklı noktalara gitmiş açıkçası. Ben tarz bir araç olduğu için düşünüyordum. Bunun yanında yine vw kimliği altında olduğu için kalite olarak tatminkardır diye görüyorum. Bu arada alternatif olarak tavsiye edilen miniler de atla deve değil ki anlıyorum ki sadece dıştan görenlerin tavsiyeri bunlar.İlandaki gibi bi beetle bana çok çekici geliyor. Eşim mevcutta audi a3 kullanıyor bu arada. Neyse tavsiyeler için teşekkürler bu arada.

    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-new-beetle-1.2-tsidesign-led-xenon-geri-gorus-sun-roof-0-km-222972209/detay
     Sizce bayan için Vw Beetle nasıl bir araç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tahas T kullanıcısına yanıt
    Hocam araçları gidin bayide inceleyin. Sonuçta alacağınız otomobiller güncel kasa.

    Beetle'ın kalite ve işçilik anlamında Mini'den çok daha vasat olduğunu göreceksiniz. Hele ki A3'den sonra attan inip eşeğe binme hissi yaratabilir Beetle.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Yahu konuyu baştan sona bir okuyun hiç kimseye civic alın dediğim yok isteyen istediğini alsın. Euro ncap daha çok avrupada satılan arabaların testini yapar. Honda avrupada daha çok hatcback sattığı için onu teste soktu. Abd'de satılan civic sedan ile avrupada Satılan Kaldı arasında alt yapı farkı yok. Ülkelere göre donanım farkı oluyor. Verdigin ingilizce linki bir oku. 2011 yılında abd pazarına sunulup 2012 şubatinda avrapada satışa sunuldu. Okumuyorsunuz gelip cahil bilmem ne diye saçmalıyorsunuz. Kaldi ki honda civic sedan 1 yıldız alsa bile konu sahibine ne yararı dokunacak? Çarpışma testinde yan hava yastığı açılıyor mu? Hayır. Yarın bir gün Allah korusun bir kaza olursa tam karşıdan çarpsın diye dua mı edeceksiniz. Nasıl bir marka fanatizmidir anlamadım. Üç beş tane fazla satılsa sanki size prim mi verecekler.

    Konu sahibi almayı düşünüyorum dediğine göre bu konuda yazmayı kesiyorum. Alana hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://youtu.be/jPt-u1LZj8U

    2002 model testi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Çarpışma testinde yan hava yastığı açılıyor mu mu? Hâlâ geçemedik mi o kısmı?

    Attığım videoda yan hava yastığı evet açılıyor. İlla videodan SS alıp mı atayım altı üstü iki dk video amma zor geldi izleyip de yorum yapmak. Sen kendi arabanı öne çıkartıp "Beetle tabut yea" modunda mesajlar yaz, ondan sonra da "Civic ne alaka" yüzü takın. Geçiniz efendim.

    Attığım linki de okudum gayet, sedan karoser baştan aşağı Kuzey Amerika spesifikasyonları ile ayrı başlık altında incelenmiş. Öyle orada çıktı buraya geldi durumu yok ortada. Kendinizi kandırmayın. Başka araçları gömmeden önce güvenliğe önem vererek aldığınız aracınızın çarpışma testinin bile olmadığını aklınızdan çıkarmayın.

    Ayrıca ezbere fanatik falan boş işler bunlar, bu forumda VW fanatikleriyle en çok tartışan üyelerden biri benim. Bilmeden yorum yapmayı alışkanlık haline getirmişsiniz belli ki.




  • Bu arabalarda ucuz pahalı vs diye değerlendirmemek gerekir. Beetle mini 500 bunlar retro araçlardır alıcısı bellidir alan kişilerin çoğu hayran olduğu için alır beğendiyseniz bütçenizde el veriyorsa alın derim. Önce test sürüşü yapmanızda fayda var çok performans istiyorsanız 1.4 tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Bütün kazalar yandan 90 derece açı ile gerçekleşmez. En basiti benim komşum aynen small overlap testindeki gibi sağ köşeden kamyon kasasına çarparak kaza yaptı fiorino'nun hava yastıkları açılmadı. Arabanın sağ tarafı kokpite kadar tamamen dağıldı. Allah'tan çok hızlı değilmiş de sağ salim kurtuldu. Neyse artık siz öyle düşünmeye devam edin ama iihs çok daha prestijli ve gerçekçi testler yapıyor.

    Honda civic sedan abd ve avrupa versiyonunda dış görünümde ve donanımda biraz fark olsada mekanik bir fark yok. Daha fazla araştırırsanız görebilirsiniz. Civic diye tutturanın ben olduğumu söyleyip her mesajda civic diyorsunuz. İmzamda focus yazsa şu anda focus nasıl diye tutturuyor olacaktınız. Yahu bırakın şu civic mevzusunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.