Şimdi Ara

sizce bu firmayı dava etsem kazanır mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,
    globalmedya diye bir firmaya geçen sene sonunda websitesi için anlaştık. fiyat: 1100$ + kdv..
    3-5 ay zorlu mücadele sonunda bana yaptıkları site.. Full kontrol paneli dedikleri bir site ama yapabildiklerim kısıtlı..
    www.rotakimya.com.tr

    ancak ben çok daha detaylı bir websitesi olsun istemiştim.
    http://www.elifplastik.com.tr/index.php
    http://www.gungorplastik.com/

    Örneğin Güngör Plastik websitesinde ürünler bölümü benim istediğim tarzda. Şu an ben bu şekilde ayarlayamıyorum. Bana Globalmedya'nın dediği bu sitede ürün modülünün olduğu, o yüzden yapamayacağım. Ancak benle sözleşme imzalarken ürün modülü olsun mu sormadılar bile. her şeyi ekleyip çıkarabileceğimi belirttiler..

    örneğin bir 6.sayfa ekleyemiyorum. İnsan kaynakları formu koyamıyorum.
    Tasarım vasat bence..

    Ben bu insanlarla da çok sorun yaşadım, kavga dövüş.. En son ofislerine gidip, hakaret bile ettim , çünkü laftan anlayan insanlar değiller..
    Benim gibi başka kişiler de var bildiğim kadarıyla.. Websitesini 4-6hafta dediler sözleşmede kavga dövüş 4-5ayda bana içi bomboş bir websitesi verdiler..
    Ben içeriği girmek için çabalıyorum ancak olmuyor bir yere kadar bu websitesiyle..

    Sizce bu insanları tüketici mahkemesine dilekçe verip şikayet etsem paramı geri alabilir miyim?? (1100$ + kdv)

    Not: ayrıca websitesi sözleşmesi yapıp %50 ücreti ödedikten sonra, bana tasarım yaptıkları için hostingin de kendilerinde olması zorunluluğu yalanını öne sürerek 5yıllık hosting parasını (500$ + kdv) peşin aldılar.. Çünkü yıllık ücrete 180$ + kdv mi ne dediler..
    Ben de işlerimdeki yoğunluk nedeniyle çok fazla araştırmayıp kendilerine tamam dedim.
    Bu insanların yaptılları tamamen dolancırılık bence, tüketiciyi yanıltarak zorla para almak..
    Bu insanları mahkemeye versem alır mıyım sizce? deneyimli arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Bu Globalmedya denen firmanın domain transferi için anormal ücretler istediklerini duydum ,zorla ...(bu aradawww.rotakimya.com domainini de transfer etmişlerdi.)
    teşekkürler.







  • Bence öncelikli olarak tüketici mahkemesine gidin. Danışma maksatlı. Durumu açıkladığınızda muhakkak ki yardımcı olacaklardır. Sonuç olarak elinizde bir fatura ve sözleşme var. Kanıtınız da mevcut yani. Eğer olur onayı verirlerse savcılığa gider suç duyurusunda bulunursunuz. Referans olarak verdikleri şirketlerden de bilgi talep edin. Özellikle bu dolandırıcılık kısmı ile ilgili. Siz anlattıkça ben sinir oldum be heriflere.
  • Sitenizin tasarımı iğrenç denecek boyutta.Ama tasarıma onay verdiğinize dair imza atmışsınızdır muhtemelen. Yazılımla ilgili sözleşmede öngörülen hizmetlerden eksik olan maddeler varsa verilen hizmetin tekrar düzenlenmesi veya yapamayacakları hizmetin taahhütünde bulunduysalar da para iadesi olabilir diye düşünüyorum. Alt sayfalar FCK editör ile size bırakılmış bu da tasarımdan yoksun bir site olmasına neden olmuş. Böyle bir siteye çok yüksek bir bedel ödemişsiniz gerçekten.
  • Yapmış oldukları tasarım çok vasat/kötü ve düzensiz böyle bir tasarım'a ödediğiniz miktar gerçekten çok büyük bir rakam. geçmiş olsun...eğer
    Profesyonel çalışma ekibi arıyorsanız size her konuda yardımcı oluruz.
    www.akarbilisim.com
    0216 509 13 70 0546 409 95 30 msn@akarbilisim.com

    iyi çalışmalar.
  • Şaka gibi gerçekten. Umarım yanlarına kalmaz. Gelişmeleri bekliyoruz.
  • Senin Siyenin ederi KDV dahil 400 - 450 $ çok fazla ödemişsin... Geçmiş olsun.
  • Elinizde sözleşme yoksa pek birşey elde edemezsiniz. bu gibi kurumsal işlerde neler istediğinizi tam olarak sözleşmede belirtin. iki taraf içinde sözleşme ile iş yapmak en iyisi.
  • 1100$+KDV için bu siteler rahatsız edici boyutta, vasat ...
    Umarım durumu yasal olarak çözersiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.