Şimdi Ara

Sizce bu klima SIFIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler herkese yaklaşık 2 aydır klima değiştirip duruyorum en son me krigamine zen verdiler 1 hafta oldu takılalı dün akşam klimadan sarı toz parçacıklarının etrafa saçılıp parke üzerinde biriktiğini gördüm ne oluyor LAN yine dedim kendi kendime sıfır cihaz 1 hafta da hemen filtresi kirlenmez ama dedim bi bakayım ne var ne yok bu SARI toz niye geliyor diye filtreleri çıkardıktan sonra aşağıdaki manzarayı gördüm ben bir şey demeden sizin fikirlerinizi bekliyorum.
     Sizce bu klima SIFIR MI? Sizce bu klima SIFIR MI?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaplan18 -- 20 Ocak 2015; 11:29:43 >







  • Hocam o köşedeki sarı göüntü hiç hoşuma gitmedi ; pek iyiye işaret gibi gelmedi bana.Sanki yanmış gibi bir izlenim var mutlaka baktırt.Ayrıca baştan abarttgnı dusunmustum ama o petek araları ne öyle ? Bencede hiçte sıfır cihaza benzemiyor.Seni gaza getirmek gibi olmasın ama yerinde olsam götürür kafalarına çalarım o cihazı.Sarılık fena gözüküyo.Yanmış bi işler olmuş o cihaza bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 21 Ocak 2015; 5:12:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UndisputedC2

    Hocam o köşedeki sarı göüntü hiç hoşuma gitmedi ; pek iyiye işaret gibi gelmedi bana.Sanki yanmış gibi bir izlenim var mutlaka baktırt.Ayrıca baştan abarttgnı dusunmustum ama o petek araları ne öyle ? Bencede hiçte sıfır cihaza benzemiyor.Seni gaza getirmek gibi olmasın ama yerinde olsam götürür kafalarına çalarım o cihazı.Sarılık fena gözüküyo.Yanmış bi işler olmuş o cihaza bence..


    bende öyle düşünüyordum sizin gibi forumdan mbirol beye danışdığımda aşağıdaki cevabı verdi bilgilerinize

    klimada bir sıkıntı yok.O gördüğünüz sararık yer hata vs. değil.Sarı toz falanda oradan kaynaklanmaz. Klima serpantin imalatında bakır borular U şeklinde kıvrılır alüminyum finlerin içinden geçirilirler. Serpantini karşınıza aldığınız zaman solda kalan taraf U kıvrım yeridir.Sağ taraftan da küçük kurve U ları ile kaynak yapılarak sarmal tamamlanır.İşte bu kaynak işlemi sırasındaki yüksek ısıdan dolayı kaynak bölgesine yakın alüminyum finler böyle biraz renk değiştirir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.