Şimdi Ara

Sizce bu sisteme ne almalıyım (oyun için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sistemim;Celeron d 2.4 ,asus p4v8x-x anakart,1gb 400mhz ram,geforce fx5500 256mb ekran kartı,elimde 170 ytl civarı para var sizce oyunlarda performans almak için ne almalıyım geforce 7600 gibi bir ekran kartımı alırsam oyunları iyi çözünürlükde oynayabilirmiyim yoksa işlemcimi almalıyım ???



  • Kardeş Sistemine Baktığımda Hepsini Değiştir Diyesim Geliyor Ama Madem Bütçen Kısıtlı Şu An İçin Ekran Kartını Değiştirmen Doğru Olur. 7600GT İle Oyunlarda Orta Çözünürlükte Performans Alırsın Fakat Bunun Uzun Süreceğini Zannetmem. Bence Sen Para Biriktirmeye Bak Sistem İçin. Az Çok Deme At Bi Kenara Ki Ben PC Mi Öyle Aldım. P35 Anakartların Çıkması Ve İşlemcilerin Ve Ekran Kartlarının Hızlı Düşüş Yaşaması Yeni Bir PC Toplamak İçin İdeal. Sen Şu An İçin 2. El 7600 Lere Bak Paranı Sıfıra Verme. Ekran Kartı Tavsiyesinden Çok Sistem Toplama Tavsiyesine Dödü Ama Yeni Çıkan Oyunlara Sadece Bakmak İstemiyorsan Yeni PC Almaya Hazırlıklı Ol..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xmostwantedx

    Kardeş Sistemine Baktığımda Hepsini Değiştir Diyesim Geliyor Ama Madem Bütçen Kısıtlı Şu An İçin Ekran Kartını Değiştirmen Doğru Olur. 7600GT İle Oyunlarda Orta Çözünürlükte Performans Alırsın Fakat Bunun Uzun Süreceğini Zannetmem. Bence Sen Para Biriktirmeye Bak Sistem İçin. Az Çok Deme At Bi Kenara Ki Ben PC Mi Öyle Aldım. P35 Anakartların Çıkması Ve İşlemcilerin Ve Ekran Kartlarının Hızlı Düşüş Yaşaması Yeni Bir PC Toplamak İçin İdeal. Sen Şu An İçin 2. El 7600 Lere Bak Paranı Sıfıra Verme. Ekran Kartı Tavsiyesinden Çok Sistem Toplama Tavsiyesine Dödü Ama Yeni Çıkan Oyunlara Sadece Bakmak İstemiyorsan Yeni PC Almaya Hazırlıklı Ol..



    bencede




  • aynen katılıyorum arkadaşlarla
  • Yükseltmeye para harcama, yeni kasa topla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.