Şimdi Ara

sizce diablo 3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzunca yıllar warcraft hastalığımın üzerine uzunca zamanda wow oynadım . 1 yıldır falan oynamıyordum ve dreanor ve legion paketleri el yakıyor üzerine birde gamecard fiyatlar uçmuş gitmiş bende böyle olunca diabloya yöneldim fakat yalnız başıma oynuyacağım için sevebilir miyim yapabilir miyim almalı mıyım ne dersiniz?



  • Biz nereden bilelim arkadaşım tek başına sevip sevmeyeceğini. Detay bari ver, yani tek başına yaptığın işleri bari yaz ki ona göre sevip sevmeyeceğini çıkartayım.
    Ben de avlanmaya yöneldim, meslek liseleri önünde ama tek başıma sever miyim, yapabilir miyim bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    bence düzgün bir anlama kapasiten olsa o yazıdan wowdan sonra wow gibi tat alıp almayacağımı sormak istiyorum wow gibi bir oyun mu yoksa çok başka segment mi . ben sana bir önrnek veriyim şuan 10 kişiyi wowa başlat hepsi bireysel olarak takılsın max arasından 3 kişisi sever çünkü oyun başındaki kasma zorluğu ve geniş dünya oyun başındaki monoton hareketler insanları sıkıyor diablo hakkında da bu tür bir bilgi almak istedim ama sen yinede lise önünde kız kesmek istiyorsan bilemicem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jandark02 -- 9 Kasım 2015; 13:14:42 >
  • Mantıklı eleştiriye saçma cevap. Blader, oyun neye benziyor buna ulaşmak, içinde bulunduğumuz ve Rusya'nın Ay'a maymun gönderdiği 2007 yılında çok basit. Hem de bunun için konu açıp cevap beklemekten çok daha basit. Hatta sakız çiğnemek kadar basit. Basit lan işte.

    Adam hayırlı işlerin yaşanmayacağı bir saatte açtığın bir konuya hayırlı bir cevap vermiş, seni umursayarak. Bak sen konu açalı iki hafta olmuş, hâlâ kendisinden başka yanıt veren yok. Gerçi o şuh dilberli gif'lerinden eklememiş, o konuda ben de kendisine çok kırgınım. Ama yanıt hoşuna gitmedi diye anlama kapasitesini sorgulamak bana da senin anlatma kapasitesizliğini sorgulama ihtiyacı doğurdu. Öyle saça böyle tarak.

    Ben eşime dostuma bile körü körüne tavsiyede bulunamıyorum, eğer bir şeyi çok beğendiysem ve/ya karşımdakinin beğeneceğini düşünüyorsam bir dene, beğeneceğini tahmin ediyorum diyor geçiyorum. İnsan çeşit çeşit. Zencisi var, beyazı var, çekik gözlüsü var, teen olanı var, mature olanı var. Kent var Marlboro var.

    Sevgili günlük tadında bir girişten sonra baba harçlığı ile bir yere kadar :/ minvalli bir yakınma ve "diabloya yöneldim fakat yalnız başıma oynuyacağım için sevebilir miyim yapabilir miyim almalı mıyım ne dersiniz?" sorusu ne kadar mantıklı? Yani bırakalım şu fikir benim, o yüzden bana mantıklı geliyor ruh halini. Bu soruyu tanımadığın birisi orta yere yazsa ne düşünürdün? Ya kendine göre tavsiye verirdin, ya birileri gibi gelip iyilik yaptığını sanıp oyunu uzun uzadıya açıklardın ya da ne malca soru deyip konuyu terk ederdin. Şimdi hepimiz çorap kokan cips seven insanlarız, birbirimizi kandırmayalım dürüst olalım.

    Oyunun videosunu izle, oynanışını izle, gel buradaki konuları incele, ortamı bir kokla, kavun değil bu, koklayarak en iyisini bulamazsın ama vurduğunda tok ses gelecek arkadaş! Volkswagen Golf'teki tok kapı sesi gibi. Sonrasında daha spesifik, "Bir yağmur damlası olsanız sevdiğinizin neresine düşmek isterdiniz?" tadında değil de, araştırıp da bulamadığın ya da öğrenmek için tek yolun oynamak olduğu soruları gel sor. Burada detayın dibine vuran, çok ince şeyleri de öğrenmek için paçalı güvercin gibi takla atan biri olarak soruna nefasetle yanıt veririm.

    Hele bir de soruyu soran bağyansa, içim ürperiyor ya evde yoksa.


    İnsan sevgisi ile büyümüş, eğitimli ve kültürlü, kendisine tapan bir eşi ve iki mükemmel çocuğu olan forum üyesi: Nicholai Hel'i dinlediniz. Tavşanlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Kasım 2015; 15:15:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jandark02

    uzunca yıllar warcraft hastalığımın üzerine uzunca zamanda wow oynadım . 1 yıldır falan oynamıyordum ve dreanor ve legion paketleri el yakıyor üzerine birde gamecard fiyatlar uçmuş gitmiş bende böyle olunca diabloya yöneldim fakat yalnız başıma oynuyacağım için sevebilir miyim yapabilir miyim almalı mıyım ne dersiniz?

    benim şahsi fikrim bu saatten sonra ''eğer oynayacak arkadaşınız yoksa ki bu arkadaş ta sizin gibi ya sıfırdan başlayacak ya da sıkılmadan sizin kasmanıza yardım edecek biri olmalı'' kesinlikle bu oyuna başlanmaz. çünkü bir yere kadar oynatır, bu da 70 level olana kadardır (ki bunun için de d3 ve ros eklenti paketi lazım). masraf yani bir sürü.

    oyunu public oynamak isterseniz bile(rastgele en fazla 4 kişinin co-op oynadığı seçenek) burada bile belli bir seviyede olmayanlar pek oynayamıyor artık..

    velhasıl eğer oynayacak arkadaşınız varsa başlayabilirsiniz. ama yoksa ben olsam pek bulaşmam derim.

    ha eğer steam hesabınız varsa vanhelsing serisi, grim dawn, torchlight serisi ve eski bile olsa titan quest serisi (ki yanlış hatırlamıyorsam şu an indirimde olması lazım) ve hatta oynaması ücretsiz olan path of exile bu oyun tarzındadır. ve açıkçası hepsi de bayağı bir götürür oyuncuyu. bunlara da bakabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jandark02

    uzunca yıllar warcraft hastalığımın üzerine uzunca zamanda wow oynadım . 1 yıldır falan oynamıyordum ve dreanor ve legion paketleri el yakıyor üzerine birde gamecard fiyatlar uçmuş gitmiş bende böyle olunca diabloya yöneldim fakat yalnız başıma oynuyacağım için sevebilir miyim yapabilir miyim almalı mıyım ne dersiniz?

    Bu kadar uzun süre MMORPG oynayıp sevdiysen GW2 oyna. Hem şu an oyun bedava oldu. Denersen bir şey kaybetmezsin.

    PvP yapmak için max level max item kasmaya gerek yok. Yeni bir karakteri açtığın anda PvP arenasına girdiğinde karakterin max level oluyor ve istediği itemi alabiliyorsun sadece PvP de kullanmak için.

    PvE'de de en güçlü itemleri toplamak o kadar zor değil. Zor olan kısım güzel gözüken farklı gözüken itemleri bulabilmek. Yani oyun pay to win değil. Para harcarsan sadece kozmetik için harcarsın.

    Seversin demiyorum ama hiç para harcamadan ve çok kısa bir sürede sevip sevmeyeceğini anlarsın ona göre satın alabilirsin oyunu. Free to play içeriği haliyle biraz kısıtlı oyunun. Ama fikir vermesi açısından gayet yeterli.

    https://www.guildwars2.com/en/




  • İnsanın kaynaklarına ulaşan bir incelikle arkadaşı sepetleyen nöro'dan biraz nezaket öğrenin, hayvan herifler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.