Şimdi Ara

sizce durumum iyi mi kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hayatımı sorguluyorum bir süredir. iyi bir hayatmı sürüyorum yoksa bazı şeylere geç mi kaldım bilemiyorum. sizden fikir almak istiyorum. yaşım 35. varlıklı bir ailede büyüdüm. 30 yaşına kadar hiç çalışmadım. rahat bir hayat sürdüm. farklı kız arkadaşlarım oldu. en son 7 sene süren ilişkim bitti. ilişki bitince kendimi sorgulamaya başladım. ilişkim varken asıl olsa evlenicem diye kafa rahat takılıyordum. ayrılınca boşluğa düştüm. çevremdeki herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı. şu anda kendi işim var. kendi evim, arabam, atv, motorsiklet ve teknem var. bunun yanında çok borcum var ama ödüyoruz yavaş yavaş. yani standartlarım yüksek. cevremdeki yaşıtlarıma bakıyorum. evlenmişler, çocukları var, hayatları tek düze olmuş. eğlenmek için avm ye gidip akşam olmasını bekliyorlar. ben bi gün paraşütle atlayıp, diğer gün yurtdışına çıkıyorum. bir gün uçakla adanaya kebap yemeye gidiyorum, bir gün tekne ile boğaza gidebiliyorum. ama hayatımı erteliyorum acaba? evlensem, ayaklarıma prangalar mı bağlanacak. çocuk olunca birden kendimi 45 yaşında mı bulucam. düğün dernek, saçma gelenekler, ailelerin nazı ve yaşlı bir hayatmı doğru olan. geç mi kalıyorum hayata.

    not: hayat şartlarıma. akıp fake demeyin. bu şartları sağlamak için 1 milyondan fazla kredi borcum var. eşek gibi çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 16 Şubat 2019; 17:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benlik bir hayat değil bu mesela ama bence evlilik işini takma. Ne de olsa sevgilin olmuş daha önce. Yine yaparsın. Evlilik bence çok da güzel bir şey değil ailemden biliyorum. Ne güzel farklı farklı şeyleri deneyim etmişsin. Bana hayatın okuyunca güzel geldi. Yalnız kaldığın için böyle düşünüyor olabilirsin.
  • durumun gayet iyi sadece evlenmek ve çocuk sahibi olma konusunda geç kalmışsın kafayı ona takmışsın gibi duruyor. 7 senelik ilişkiden sonra normal.
  • Banane bundan yaşın olmuş kırk bir ayağın çukurda tavsiye istiyorsan haca git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şunu söyleyeyim sadece ,yaşlanınca yalnızlık cok cok zor oluyor paranın da getirebilecekleri bir yere kadar bunu iyi düşünün. Halamdan gördüğüm kadarıyla size yazdım. Hiç evlenmedi maddi durumu baya iyi emekli olduktan sonra yapacak bir şey bulamayınca Dünyayı gezdi 2 yıl falan gelmedi Türkiyeye hatta. Şimdi burda baya yaşlandı zaten dedem ve büyükannem ölünce iyice yalnız kaldı. Bir yaştan sonrada hayat mücadelesinde herkes unutuyor birbirini herkes kendi derdine düşüyor arada beni arıyor yalnızlıktan falan hatta. Ben ölsem evde kokarım kimse farketmez diyor. Zor yani..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.