Şimdi Ara

SİZCE HANGİ CUP '100 SFS SPORT MONDIAL Mİ' YOKSA KUBA KEE 100 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,kendime amatör olarak bir scooter almak istiyordum fakat günümüzde kime sorarsam herkes yarı otomatik olan cup lara yönlendirdi bende ufak çaplı bir araştırma yaptım asya kuba bisan ramzey mondial arasında sadece asya ramzey ve bisanı eledim.kuba ya bugün bayide baktım gerçekten diğerlerine göre malzemesi gözüme daha kaliteli geldi.Bunların hepsinde vibrasyon olayıda varmış onlarıda araştırdım.Tabi bunların içinde en babası honda ama ben profosyonel kullanmayacağım sadece hevesimi almak ve birazda geliştirmek için kuba yı almayı planladım...Sizce mondial mi kuba mı kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...



  • ben de araştırma sürecimde lifan'a yöneldim. zaten okuduğum kadarıyla piyasadaki çoğu çin motoru üreten fabrika lifan'a ait. arabası falan da var aynı marka altında. ayrıca 3 valfli yani kendi markasını bastığı motoru diğerlerinden farklı üretmiş. belki başka şeylerde de kaliteyi falan artırmışlardır diye lifan'a yöneldim. bi tane buldum ikinci el. bi kaç güne alacağım umarım.
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    bende çok araştırdım herkes honda diyor cbf-150 al diyorlar cup ta wingo go yu öneriyorlar ama ben sadece amatör kullanıcam tabiri caizse acemiliğimiz çıksın diye, fakat lifan a yanaşma dediler şasesi yamuluyor çok çabuk dağılıyor diye tabi bunlar bir öneri ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz herkes bir şey söylüyor aklımızda kalıyor sonuçta çoğu çin malı yedek parçasıda hemen hemen hepsinin mevcut lifan birde daha az yakıyormuş diye bilgi de aldım ben sıfır almayı planlıyorum çoğu kişide kee 100 ü önerdi tabi ben kararsızım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.