Şimdi Ara

Sizce hangini almalıyım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç gündür kararsızım yeni parfüm alıcam ama kokusu ve kalıcılığı konusunda kararsızım..

    Uzun zamandır Armani Black Code kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum.. Bu parfümlerden kullanmış olan arkadaşlar varsa genel olarak görüşlerini yazabilirlermi ?
    seçenek ok ama aslında önce bunlardan birini denemek istiyorum, kokusu, kalıcılığı, vs görüşleriniz benim için önemli, şimdiden herkese çok teşekkürler...

    1.Paco Rabanne Invictus
    2.Bvlgari Aqua Pour Homme Marine
    3.Carolina Herrera 212 Vip Men
    4.Hermes Terre DHermes
    5.Tom Ford Black Orchid



  • cowboy kullanıcısına yanıt
    hepsi birbirinden farklı, alakasız kokular.mesela listendekilerden biri yazlık, biri maskülen, biri unisex. ne tarz parfüm aradığını söylersen daha net bi sonuca ulaşırsın.
  • diRTyTRick D kullanıcısına yanıt
    Anladım ama inan çok net bilgim yok özür dilerim.. unisex istemiyorum yani kalıcı çok ağır olmayan, yaz kış kullanabileceğim fresh bi koku önerebilirmisin mesela ??

    Bunların dışında da olabilir.. Tam bilgi sahibi olmayınca herkes farklı bişiler söylüyor karar veremedim.. Umarım anlatabilmişimdir..
  • cowboy kullanıcısına yanıt
    bunların içinde terre 4 mevsim kullanıma müsait ferah tarzda. fakat sucul değil, biraz dumansı, içindeki kabe samanından dolayı. ama çok kaliteli bi yapısı var. bence terre yi bi parfümeride dene. çünkü erkeksi, kalıcı-farkedilir, 4 mevsimlik, ferah..daha ne olsun
  • diRTyTRick D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum, nette tavsiye edip çok memnun kalanlar olmuştu. Parfümeride denemek lazım haklısın, bunun dışında tavsiye edebileceğin alternatifler olursa denerim tabiki, çok tşkler tekrardan...
  • cowboy kullanıcısına yanıt
    armani black code kullandıysan, yine armani nin yeni sayılabilecek kokusu eau nuit i denemeni tavsiye ederim. pek ayağa düşmedi henüz.
    davidoff the game intense de farklı bi alternatif olabilir, o da çok bilinmeyen bi ürün.
    listendekilerden de invictus u deneyebilirsin.
    bu saydıklarım 25 yaş altı kabul edilebilecek kokular. daha genç, spor tarzda..ama 25 yaş üstüysen polo klasik ve narciso rodriguez for him i denemeni tavsiye ederim. bunlar biraz daha olgun kokular.
    tabi bu saydıklarımın hiçbiri 4 mevsim kullanılabilecek ürünler değil. 3 mevsim kullanılır fakat yaz sıcağında hepsi bayar. bunu da çok kafana takma derim, çünkü yazın hangi parfümü sıkarsan sık, rahatsız eder. en uysal kokulardan bildiğim hermes nil bile yaz sıcağında bayabiliyor.
    uygun dozajla bu saydıklarımı 3 mevsim rahatlıkla kullanabilirsin. kışın 5-6 fıs, baharda 2-3 fıs gibi




  • diRTyTRick D kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler, gerçekten açıklayıcı olmuş çok sağol, tavsiyelerini uygulayacağım çok ağır bişi olmaması yeterli, kimisi böyle koklayınca çok bayıyor ilk anda bile.. İnvictus çok beğeniyor herkes ama biraz uluorta koku oldu sanırım, çok sevildi..
  • cowboy kullanıcısına yanıt
    evet, invictus çok yayıldı, eğer biraz daha az bilinen istiyorsan diğer saydıklarıma bakabilirsin. bunlar çok bayıcı cinsten kokular değiller. black orchid olsa o boğar biraz ama bu saydıklarım fena değiller.
  • tom ford bütün parfümlerini her zaman tek geçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5kaza kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tom Ford

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.