Şimdi Ara

Sizce hangisi arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Bütçe dahilinde ya performansdan arttırıp malzeme kalitesinden ödün vericeksiniz veyahut tam tersi tercih meselesi ben olsaydım rtx 3060 dan aşağı ekran kartına sahip bir model tercih etmezdim birde attığınız Msi 17 inç ekran boyutu farkı da mevcut buda 15 inc ekrana nazaran bin tl bir fiyat farkı oynaması oluyor daha fazla da olabilir bu fark.

  • Hala acayip kararsız bir haldeyim. Biraz araştırdığım kadarıyla Asus Tuf'lar da aşırı ısınma problemleri oluyormuş. Msi da GF serisi kötüymüş. Bilemedim valla. Hep -mış -miş ama insan almadan da bilemiyor.

  • JusTFuCkiTt kullanıcısına yanıt

    Elektronik şans işi biraz da Lenova legion idepad Acer nitro serilerine de bakabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenk53 -- 8 Kasım 2022; 16:20:12 >
  • Erenk53 E kullanıcısına yanıt

    Hocam selam , max. 10 bin civarına alınabilecek laptop tavsiyeniz varmıdır. İ3/i5 11. Nesil veya ryzen 5/7 vb işlemcili . Oyun oynamıuırum gündelik kullanım icin gerekli sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erenk53 E kullanıcısına yanıt

    Aynen tamamen şans işi. Şu sıralar Dell gaming de cazibemi çekiyor G15 5511 modeliyle. Attım sepete bekliyorum 11.11 indirimleri gibi birşey yakalarsam alırım.

  • ugurugr kullanıcısına yanıt

    Birçok model var link vermeyi sevmiyorum fazla çünkü daha iyisi bulunabiliyor zaman ayırmak gerekiyor bu zamanı siz ayırır iseniz daha verimli olacağı düşüncesindeyim burada bütçeniz dahilinde ben olsaydım Ryzen serisi alabildiğim en güçlü işlemciyi alırdım örneğin ryzen 5 5825u sonrasında Ram miktarı ve SSd gelirdi burada Ramlerin anakarta gömülü olup olmaması 8gb ise çift slotmu tek slotmu olup olmaması veyahut ram yükseltmesini desteklemesi hususlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim sonrasında devreye ekran, malzeme kalitesi vb. faktörler devreye giriyor tercih size kalıyor bütçeyi zorlayıp mx550, mx450 gibi dahili ekran kartına sahip olan modellerede gidilebilir tercih meselesi.

  • ugurugr kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.