Şimdi Ara

Sizce Hangisi ??? Electrolux Ultra Captic Ucorign ve Philips Maraton 9225/01 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
26.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende ikisi arasında kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar PHILIPS FC 9912-01 MARATHON 900 tl & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL 800 tl ye buldum. Electrolux toz 1.2 lt hazne,102 gün iade garantili,5 yıl garantilidir. Philips toz haznesi 2 lt,üç yıl garantili,60 gün ürün değiştirme garantisi.Acil ustalardan yardım istiyorum.
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır araştırıyordum bu iki model arasında çok gidip geldim ve phılıps 9912 alacak iken mağazada teşhir ürününü görünce vazgeçtim çünkü toz haznesinin arkasındaki filtre acayip toz tutmuş vaziyetteydi. Buradaki yorumları da çok araştırdım, ürünü kullananlardan biri daha aynı sorundan bahsetmiş ve electrolux captic animal için güzel yorumlar var ve genelde çoğu kişi tavsiye ediyor. Bu nedenle bende tercihimi electrolux animal den yana kullandım ve siparişimi verdim nihayet. Ürün elime geçtiğinde deneyip yorum yazarım yine sizlere. Pişman olmayacağımı umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKORISIK -- 29 Aralık 2014; 11:53:39 >
  • Ben de ELEKTROLUX markalı toz torbasız bir süpürge almak istiyorum. Gönlüm Electrolux Ultra Captic Animal/ZUCANIMAL Süpürgeden yana.
    Forumda pek çok şey okudum. Mağazalarda çok şey dinledim ama bir türlü emin olup bir ürün alamadım.
    Elektrolux'ün servis ve parça konusunda sıkıntılı olduğunu okudum farklı konularda. Kullanan arkadaşlar konu ile ilgili yardımcı olabilirler mi?
    O kadar para verip sonra sıkıntısıyla boğuşmak istemiyorum.
  • fns F kullanıcısına yanıt
    bende cok kararsizdim 1 ay araştırdım abartısız. Aklım Her ne kadar philips 9912 ye kaysa da sonunda gözümü karartıp electrolux captic animal aldım okuduğum yorumlari dikkate alarak. Henüz cok yeni ama memnunum kullandığım kadarıyla. servislik bir isim olmadi tabi -ki insallah olmasinda- ama abimin electrolux servisinde çalışan arkadaşı var bu makinenin sorun çıkarmadığını güzel cihaz olduğunu söyledi. Bakalim insallah bi sorun yaşamam ve pişman olmam. karar vermek zor çünkü okudukça arastirdikca insanin kafası dahada karışıyor Allah kolaylık versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver000007

    Arkadaşlar PHILIPS FC 9912-01 MARATHON 900 tl & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL 800 tl ye buldum. Electrolux toz 1.2 lt hazne,102 gün iade garantili,5 yıl garantilidir. Philips toz haznesi 2 lt,üç yıl garantili,60 gün ürün değiştirme garantisi.Acil ustalardan yardım istiyorum.

    Hocam 800 TL ye nerede buldunuz?
  • Arkadaşlar UCORIGIN ile ZUCANIMAL arasındaki fark nedir? Siteden baktığım kadarıyla ;

    Ekstra Başlıklar AeroPro Parke, AeroPro Turbo ve Güç Ayarlama görülüyor.

    UCORIGIN'de hız ayarı mı yok yoksa hız göstergesi mi yok? Hız ayarlanabiliyor mu? Ayrıca ekstra başlıklar sonra alınabilir mi?
  • MKORISIK M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için. İnşallah bir sorun çıkmaz tabi. Güle güle kullan süpürgeni Daha almadan sorun konuşmak hoş olmuyor ama aldığım şeyi uzun süre kullanmak istiyorum hep. Mesajı yazdıktan sonra bimekse gittim bu sefer alayım diye ama orada da Ultra Captic Ucorigin ve UFFLEX Ultra Flex modellerini görebildim. Daha da karıştım. CAPTIC ANIMAL modelini uygun fiyatlı bulduğumda düşünmeden gözümü karartıp alacağım artık
  • İki ürünü de kullanmadım kararınızı verdiniz mi bilmiyorum ama her zaman philips in daha iyi olduğunu duymuşumdur etrafımda deneyimleyen birkaç kişide oldu.
  • Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    Origin modelini fazla araştırmadim ama bildiğim kadarıyla bu modelin turbo başlığı ve hız ayari yok animal modelde ikiside var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKORISIK M kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınız elinize ulaştı mı?

    Yorumlarınızı bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fns F kullanıcısına yanıt
    Kullandığım kadarıyla memnunum gayet güzel temizliyor ve en guzeli dışarı toz verme olayı yok benim için en önemli hususlardan biri buydu cunku. Turbo başlık daha önce hic kullanmamistim halılar için cok süpermis. Sadece makina biraz ağır denilebilir onun disinda soylenecek soz yok ama önemli olan iyi bir temizlikse değer, ağırlık sorun edilecek bisey degil.(yada benim eski süpürge kucuk ve hafif olduğundan bana öyle geldi bilmiyorum) Tercihimden pişman değilim simdilik, hatta bitane de anneme almayi düsünüyorum. umarim verdiğim paraya deger ve uzun süre sorun cikmadan ayni verimlilikle kullanabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKORISIK

    bende torbasız ve hepa filtre düşüncesiyle phılıps 9912 marathon ile electrolux captic animal arasında kaldım. Aklımı kurcalayan electrolux motor gücü 1400 emiş gücü 300 watt iken phılıps motor 2400 emiş gücü 450 watt. aradaki fark epeyce fazla ama burada okuduğum yorumlarda elecktrolux animal tavsiye ediliyor genellikle. size sormak istediğim animal kullanımda nasıl siz memnun musunuz bunu aldığınıza? phılıps tercih etmemenizin sebebini bilmek isterim mümkünse. yardımcı olursanız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim karar verip alacağım artık.

    Emiş gücü konusu aklınızı karıştırmasın. Firmalar emiş gücünü farklı yerlerden ölçüyorlar. Makine ağzından emiş gücü 500w civarında ise süpürme ağzında 350w'a düşer. Zaten mağazada denediğinizde iki süpürgenin emiş güçlerinin birbirine yakın olduğunu görürsünüz.

    Mesela bu videodan da anlaşılabilir. Eski seri marathon ile eski seri bir Electrolux kıyaslaması.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKORISIK

    sayın candogan62, bende elektrik süpürgesi araştırıyorum iki farklı marka model arasında kaldım, biri sizin bahsettiğiniz Electrolux ultra captic animal diğeri de phılıps FC9912 marathon. phılıps ağır basıyor gibi ama tam olarak karar veremiyorum electrolux captic animal modelin motor gücü 1400w emiş gücü ise 300w phılıps 9912 ise 2400w motor 450w emiş gücüne sahip. 1400w motor gücünün cok düsük olduğunu, phılıpsın daha verimli olduğu söyleniyor emiş gücü olarak. Netleştirmek istiyorum biran önce tercihimi hangisinden yana kullanayım sizce, fikir verip yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler


    Electrolux al philips de 1 siklon var bunda 11 siklon var phipliste siklon da ince tozlar kalabiliyor çekiş gücüne bakmayın tüm özelliklerine bakın makine alırken

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Philips Maraton kullanıyorum çok memnunum Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELECTROLUX UFORIGINDB ULTRA FLEX modeli nasıldır?
  • arkadaşlar bende elektrik süpürgesi alacağım. tüm mesajları okudum buradaki ama hala kararsızım. hangisini önerirsiniz. tşk ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersiny699

    arkadaşlar bende elektrik süpürgesi alacağım. tüm mesajları okudum buradaki ama hala kararsızım. hangisini önerirsiniz. tşk ederim.

    Abi captic var bizde. 800 liraya gelmişti. Bilmiyorum değer mi o kadar paraya. Çekim çok iyi. 2 yikanabilir filtre birisi hepa 13. Süpürge calisirken kokusu tozu hic yok. Camlar kapali supur. Torbasiz olması iyi. Yikanabilio sık sık. Siklon miklon da havali duruyor. Pek anlamiyorum. Basligi iki tane. Turbo baslik yok. Olmasa da olur. Haliyi hirpaliyor meret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Maraton 9225 kullanan birinden yorum almak isteyen olursa ben FC9225 kullanıyorum. Çok memnunum. Dertsiz bir süpürge ve gerçekten güçlü. Yani şuan alacak olan birine tavsiye ederim.
  • Tşk ederim yorumlar için arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.