Şimdi Ara

Sizce hangisi? (Telefon Tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konunun yeri burası değil belki ama forumda sürekli kullandığım bölüm burası olduğu için konuyu da buraya açmak istedim.
    Kız arkadaşım telefon alıcak ben almıycam yanlız ailesi alıcak 2-3 senedir birlikteyiz ve 3 senedir aynı Samsungun neo mudur nedir o telefonu kullanıyor telefon öyle bir halde ki 9000 mah'lik powerbanki bile bozulmuş artık. Bende uzun araştırmalar sonunda 800-1100 TL arası 3 telefon seçebildim uzun süre ve sorunsuzca kullanabileceği. Fakat en iyisi hangisidir karar veremedim, sizlerin fikirlerini almak istedim. Seçtiğim telefonlar;

    Lg G2
    Lenovo P70
    Xperia C4

    Fiyatları hemen hemen aynı paralel ithalat olmayacak özellikle altını çizmek istiyorum :) Sizce batarya performansı, donanımsal, sorunsuz en iyisi hangisidir kullanıcılarındanda yorum almak isterim bu telefonları kullananlar varsa. Günlük kullanımı whatsapp ve internette video, facebook vs. oyun oynamaz. Şarjı en iyi gidicek ve stabilite sorunu olmayacak telefon sizce hangisi ? Benim gönlümde G2 var ama Malatya'da Lg Garantili bulmak biraz zor şuan Teknosa, Gold, Bimeks gibi mağazalarda malesef yok. Ama öneriler G2 yönünde çok fazla olursa İstanbul'dan göndericem sorunsuz ve uzun süre kullanabileceği bir telefon olsun istiyorum sadece :)

    Sizce hangisi ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.