Şimdi Ara

Sizce hangisi Toshiba? Seagate?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır inceliyorum.Dün akşama kadar maxtor almayı düşünüyodum ve son kez internetten yorumlannızı okuyum dedim ve yorumlara bakarak maxtor 1 Tb almaktan vaz geçtim.
    Şu anda 2 ürün üzerinde yoğunlaştım seagate ve toshiba.Seagate hakkında yeterince yorum var ve hepsini okudum.Şu an için seagate daha mantıklı geliyor.Yinede son kez sizinde fikriniz almak istedim siz ne dersiniz.İlgilendiğiniz için şimdiden tşkkür ederim.kolay gelsin.

    Aradaki fiyat farkını göz önüne almadan sadece ürün hakkında yorum yaparsanız ( özellikle hız,ısınma problemi ) bana daha çok yardımcı olursunuz.

    TOSHIBA 750GB 16MB 7200RPM 3.5'' TAŞINABİLİR DİSK PX1395E-3G75

    Hepsi Burada Toshiba 750 Gb 203 ytl

    3,5" 640 Gb Freeagent Desktop Gümüş Harici Disk ST306404FDD2E1-RK

    Vatan Seagate 640 Gb 184 ytl

    arkdaşlar yukarıda bbelirtmedim burayı sonradan ekliyorum ama benim için birde aşağıdaki ürünüde göz önünde bulundururarak yorum yaparsanız sevinirim.

    Bimeks Onetouch 750 gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble38 -- 21 Şubat 2009; 13:11:07 >







  • Seagate 500gb harici diskim vardı , sadece sunu soliyim açma/kapama dugmesi olmayan harici disklerde problem yasanıyor.

    Seagate diskim 2kez bozuldu , ilkinde disk yenisiyle deiştirildi. ikincisinde para iadesi yaptılar. (ki 2.sinde diski yere dusurmustum) servis olarak cok iiler,

    Aynı marka disk alan arkadaslarımdan tek sorun yasayan bendim, dierleri hala kullanmakta ,

    Şahsi tercihim seagate olurdu
  • İlgilendiğin için tşkkür ederim evren.
    Biraz daha araştırdım ve tercihimi Maxtor OneTouch IV Plus 750 GB Ext. 3,5" FireWire USB 2.0 dan yana kullanmaya karar verdim.

    Gelelim başta neden vaz geçmiştim şimdi neden karar değiştirip tekrar almaya karar verdim.

    İlk araştırmış olduğum model 3,5" 1TB Basics 32MB Cache 7200Rmp Taşınabilir Disk maxtorun bu modeli idi.Bu model hakkında donanımhaberde okuduğum yorumlarda bir çok arkadaş ısınmadan dolayı problemler yaşamamış hatta bir arkadaş ısınma sorununu çözmek için kutu üzerinde bir miktar modefiye yaparak bir fan yardımıyla soğumasını sağlamış ama kendisininde belirtiği gibi aldığı sonuçlar yinede tatmin edici değil,Bunun üzerine vaz geçmiştim fakat

    Maxtor OneTouch IV modelinde problemin çözmü yoluna gidilmiş ve metal dış kaplama konulmuş ısınma sorunu böylece çözülmüş olmuş.Kullanan arkadaşlarında yaptığı yorumlara dayanarak bu modeli alamaya karar verdim umarım pişman olmam bundna sonra alacak arkadaşlara umarım faydası olur.Herkese kolay gelsin.İyi Günler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.