Şimdi Ara

sizce ne yapmali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar ben ilerdeki geleceğim açısından grafik tasarim reklamcılık mesleğini seçmek istiyorum ancak kendi becerimlerimle photoshopu kendim için az denilecek kadar biliyorum seviyorum ama photoshopla uğraşmayı kimseden öğrenmedim kendim öğrendim sizden yardımımı istediğim ilerde en çok aranan meslek bu alanda ve kendimi nasıl geliştirebileceğim gerek kurs yardımıyla sertifika ile referans sağlicak en iyi yer neresidir sizce ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılar



  • Valla ılkokuldaysan Intelın egıtım kursları vardı bı okula format attırmaya cagırdılar cocuklara ogretıyolardı bseyler ama uzman bı bıcımde ogretmezler hangı sehırde olduguna baglı Egıtım arsıvlerı de bulabılırsın ınternetten
  • ilkokulda mı okuyosun
  • Bence doğru yoldasın arkadaşım...Türkiye'de bilgisayar ve tıp haricinde mesleki eğitim çok çok zayıf.Meslek olarak bilgisayar bilimlerini seçmek doğru olacak kanaatindeyim.Ayrıca sadece Türkiye de değil..Tüm dünyada bilgisayar önümüzdeki 50 yılın mesleği.Ben olsam sadece grafik tasarım değil,programlama üzerine de yoğunlaşırdım.

    Kendini nasıl geliştireceğin konusu sana kalmış.Ama sertifika kurslarını iyi araştırmak lazım.İyi eğitim verdiğinden emin olmak için.Yoksa işveren sertifikana bakmaz..yeteneğine ve bilgine bakar.istersen 10 tane sertifika al,özel sektörde bir değeri yok denilecek kadar az.

    Halk eğitim merkezlerinin sertifikalı programları var.Ücretsiz..Ama çok fazla bir şey öğrenemezsin.Bunun dışında özel kursları araştır.Benim bir arkadaşım Microsoft sertifika programına kayıt olmuştu.Çok para vermişti ama hakkını da aldı.

    Eğer lise çağındaysan üniversite sınavına iyi çalışıp iyi bir üniversiteye gir bence.Mesleksiz de kalmazsın,işsiz de.Allah önünü açık etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo850r -- 20 Şubat 2007; 10:26:04 >




  • saolun verdiğiniz yorumlar için ben 22 yaşındayim üniversite 2.sınıfran terk ettim aptalliğimdan :( ben aşşağı yukari 8 9 senedir bilgisayar kullaniyorum teknik servisi bilgim var ama photoshopu çok sevdim zevkle yapiyorum ya simdi ben bilge adamda kurs görsem işsiz kalma gibi bi durumum olurmu sizce ve bu tarz dallarda en çok hangi mesleğe daha çok ihtiyaç duyuluo ve ii bi karier elde ediliyo ? şimdiden teşşekkür ederim bi kez daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestylee -- 21 Şubat 2007; 22:43:11 >
  • Bak bende senin gibi merakla başlamıştım bu işe. Asıl mesleğim Sporcu sağlığı ana bilim dalı uzmanlığı. Sakat sporcularla uğraşırken hobi olarak renkler ve resimlerle uğraşmaya başladım. Çok sevdim ve para kazanmaya başladım. Hobinden para kazanmak çok tatlı geldi. Sonra senin yapmak istediğin gibi dersler, kurslar vs vs... Sonra ankara'nın tanınmış ajanslarında işi profesyonelce yapmak için pişmeler ve sonra kendi ajansımı kurdum, ve 4 senedir paşalar gibi çalışıyorum. Şu ana yurtdışındayım ve yurtdışında da ajansım var Türkiye'de sadece irtibat ofisi tutuyorum basılı işlerin daha sağlıklı yapılması için. Al sana benimle ilgili ilginç bir özgeçmiş. Kendimce başarılıyım. Bende senin gibi hevesle başladım. Mesleğimden vazgeçtim. Şimdi meslektaşlarımdan çok daha iyisini kazanıyorum çok şükür. Ama buraya gelene kadar da ezilmedim değil. Ayni Üni. okuduğum arkadaşlar takım elbiselerini giyip işine giderken kariyerini arttırmak için ben kot paltolonu çeker ve asgari ücrete yakın bir rakamla ajanslarda grafikerlik yapardım. Evliydim ve 2 katı kadar kazandığım kendi mesleğimi bırakmıştım. Yılmadan çalıştım şimdi ben 2 katını kazanıyorum. Yolun doğru yol ama yılmazsan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.