Şimdi Ara

SİZCE NE YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Benim dizüstü bilgisayarımın ekran kartı Nvidia GeForce 610M 2GB , İntel i5 , 4GB RAM ve Win7 İşletim sistemi. Babamda da Nvidia Gtx 630M , İntel i5 , 8GB RAM ve Win8 işletim sistemli bir bilgisayar var. Onunkini ben alıp benimkini ona vereceğim ama aklımda bi kaç soru var : Windows 8 olması oyunlarda ve programlarda uyumluluk sorunu çıkartır mı ? Ve babamdakinin markası Casper. Casperın gereksiz yere işlemciyi kastığını söylüyorlardı sizcede öyle mi ? Sonuç olarak SİZCE NE YAPMALIYIM değişeyim mi ? (Benimki ASUS)



  • Yerin de olsam pc me bi ram takviyesi yapar değişmedim yalnız i5 işlemciler modelini yazarsan iyi olur casper ve asun arasında zaten bariz kalite farkıda var.Bu arada normalde w8 oyunlarda ve sistem boştayken daha verimli çalışıyor ama kağıt üstünde ille w8 kullanmak istiyorsanda w8.1 i beklemeni tavsiye ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 de uyumluluk sorunu çıkmaz bütün programların oyunların çoğu Windows 8 ile uyumlu zaten. ben casper kullanıyorum gereksiz yere işlemci kasmıyor. babandaki bilgisayarın özellikleri de daha iyi ekran kartı ve ram açısından. bence değiştirebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

    Yerin de olsam pc me bi ram takviyesi yapar değişmedim yalnız i5 işlemciler modelini yazarsan iyi olur casper ve asun arasında zaten bariz kalite farkıda var.Bu arada normalde w8 oyunlarda ve sistem boştayken daha verimli çalışıyor ama kağıt üstünde ille w8 kullanmak istiyorsanda w8.1 i beklemeni tavsiye ederim

    Casperdaki i5'in modeli Asustakinden daha üstün. Zaten ekran kartı ve RAM'de daha iyi fakat win8 daha yeni ve oyunlarda uyumluluğu nasıl olur bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakirboy_45

    Windows 8 de uyumluluk sorunu çıkmaz bütün programların oyunların çoğu Windows 8 ile uyumlu zaten. ben casper kullanıyorum gereksiz yere işlemci kasmıyor. babandaki bilgisayarın özellikleri de daha iyi ekran kartı ve ram açısından. bence değiştirebilirsin.

    Casper kaliteli bir marka zaten fakat forumda eleştiriyorlardı casper boş yere kasıyor diye o yüzden korktum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.