Şimdi Ara

sizce sorun ekran kartın da mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. sitemim imzamda yazılı olan şekilde. son ekran kartı güncellemelerinden sonra bilgisayarda mavi ve kırmızı lekeler olacak şekilde donmalar meydana gelmeye başladı. en son güncellemeleri yükledikten sonra windowsa nazaran donma sorunu çözüldü. ancak crysis3 , medal of honor gibi oyunlara girdikten bir süre sonra oyunda donma oluyor ve kilitleniyor (seste oyunla kitleniyor ve ses sürekli olacak şekilde çıkıyor) bios güncellemesi yaptım , eski driverlar yükleyip tekrar yenisi yükleme işini de yaptım, ramleri de test ettim. bencmark testlerin de ise donmalar yaşadım siszce sorun ekran kartında mı? hdd de olabilir mi?
    ekran kartı Asus gtx 670 overclock suz kullanıyorum. hala garanti kapsamında ve oem parça olarak aldım.



  • üp
  • seste gidiyorsa işlemci tarafında bir sıkıntı olabilir speed fan türevi programlarla işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını bir kontrol edin derim
  • işlemci ve ekran kartı boşta 37-40 derece yükte 77 derece. ben şundan şüpheleniyorum hergün en az 2 saat crysis3 oynuyordum malum grafikleri yoğun bir oyun . ekran kartını perte mi çıkarttı diye şüpheleniyorum. çünkü eski laptopumda da aynı sorunları yaşamaya başlamıştım sonunda ekran kartı yanmıştı. bunun da garantisi dolmadam yolliğim uğraşındayım ama asıl meselem sorunun gerçekten ekran kartın da mı?çünkü benchmark testinde hata veriyor.
    Not: kasa havalandırmasında herhangi bir sorun yok ve parçaları yeniden çıkartıp taktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretbiter

    işlemci ve ekran kartı boşta 37-40 derece yükte 77 derece. ben şundan şüpheleniyorum hergün en az 2 saat crysis3 oynuyordum malum grafikleri yoğun bir oyun . ekran kartını perte mi çıkarttı diye şüpheleniyorum. çünkü eski laptopumda da aynı sorunları yaşamaya başlamıştım sonunda ekran kartı yanmıştı. bunun da garantisi dolmadam yolliğim uğraşındayım ama asıl meselem sorunun gerçekten ekran kartın da mı?çünkü benchmark testinde hata veriyor.
    Not: kasa havalandırmasında herhangi bir sorun yok ve parçaları yeniden çıkartıp taktım.

    valla hocam aklıma gelenler bunlar. konuyu uplamış olayım belki daha tecrübeli arkadaşlar görür. bu arada macun yenilediniz mi yakın zamanda?
  • macunu yenilemedim ama sadece işlemci full yükte donma yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.