Şimdi Ara

Sizde rahatsız değilmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dh yavaş(hızlı?)bir şekilde playstation konusu kullanıcılarını eğer bir çözüm bulunmazsa kaybedecek.
  • Her konuda bekçilik yapan forumun sahibi havasında tipler var, her konuda bi aşşağılama, utanmasa adam arama butonu kullanmadığı için sövecekler.
  • rahatsız olmayın, yersiniz banı.

    osursam banlanıyorum ben. misal az sonra banlanabilirim.

    bu forumun "ban" fonksiyonu dışında hiç bi fonksiyonu düzgün çalışmıyor.

    "arama" kısmı facia, ben misal aramayı forum için google da yapıyorum. o derece yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabotime

    Geçen sene bi arkadaşımız vardı herkes ak derdi o kara.Neydi onun adı miex heh evet.Bu adam ama yanlış ama kötü birşeyler söylüyordu gayette güzel ortamı karıştırıp milleti düşünmeye itiyordu Şimdi defalarca uzaklaştırılmanın ardından uğramıyor artık.Sonra sony ve real madrid vardı yine aynı şekilde ikiside çok sık girmiyorlar.Oyun tartışmalarının ne kadar aşağı seviyede olduğunu hepimiz biliyoruz.Ayrıca forum özgünlüğünü ve çizgiselliğini kaybetti diğer sitelerden esinlenmeler yapılıyor (oyun incelemeleri,videolar vs) diyeceğim o ki 2009 sonu dh artık yok.Oyun bilgisi olan pek insanda yok.


    miex forum içinde eski bir elemandır, real madrid daha yenilerden katıldı.

    Eski arkadaşlardan çoğu kimse girmiyor, biz arkadaş grubu olarak akşamları skype dan muhabbet ediyoruz birçok defa forumun bu halini konuştuk

    Çoğu zaman girmek bile istemiyorum çünkü eskisi kadar zevk veren konular yok, iştahla okumuyorsun.




  • Dernek, klan, kulüp, psn listesi, pes, fifa...
  • bsc nin daha aktif bir yapiya burunmesi ondan sonra ana konu kavraminin kalkmasi liseli pes ve fifacilarin bitmek tukenmek bitmeyen yeni basliklari bu olaylar dizisinin sonunu cod black ops klanlari getirir benden soylemesi ilk sayfada okumaya deger 3 baslik gorunce mutluluk duymaya basliyacagiz kotu gunler bizi bekliyor
  • bütün herşeye katılıyorum
  • Fanatik Fifacı olmama rağmen ben bile sıkılıyorum gördükçe.

    Ayrıca bir bilgilendirme: Dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.
  • Yok mu ilgilenecek bir yönetici ?
  • bunun nedenini size söyliyeyim...bilen bilir zamanında çok haber girerdim bu foruma ama artık neredeyse hiç girmiyorum..bunun nedenide şudur ki...

    ben buraya bir haber girdiğimde tabiki o haber bazılarının çok hoşuna gidiyor, bazıları normal karşılıyor, bazılarınında nedense hiç hoşuna gitmiyor..mutlaka kendilerince bir sebepleri vardır...herneyse...haber veya konusu hoşuna gitmeyen arkadaşlar direk kaynağıda olan haberi koyan forum üyesine saldırmaya başlıyor (benim başıma çok geldi)hatta bu hakarete varmaya kadar gidiyor...ben bu yüzden artık hiç haber koymuyorum ki bir çok haber görüyorum ps3 le ilgili gün içerisinde...yani benim için durum bundan ibaret...insanlar burada yüz yüze görüşülmediği için ağzına geleni söyleyebileceğini sanıyor ve söylüyorda....kimse kimseyle uğraşmak istemez açıkçası..adam hem haber paylaşacak hem hakaret işitecek...olmaz yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 1 Kasım 2010; 21:18:29 >




  • Sonunda ciddibir şekilde açtığım bir konuya ilk defa bukadar yorum yaplıyor gerçekten bunu bile uzun zamandır görmemiştim. Şaşırdım dedim kesin buda gümbürtüye gidicek ama demekki forum daha tam anlamıyla ölmemiş:) buda birşey. Ama böle giderse 30kişi olan kişi sayısı iice azalıcak gibi. Hepinize saygılarımı sunarım fikirlerime değer verip görüşlerinizi paylaştığınız için. Umarım bir admin bu yazılanları okur.
  • @ Playstation3lack
    Kesinlikle katılıyorum. Bilgi paylaşımına katkımız olsun diyoruz, bin pişman oluyoruz..
  • pes fifa ve cod gibi oyunlar için ayrı bir turnuva ve klan başlığı açılmalı ayrıca. Bu zamana kadar açmamaları ilginç gerçekten...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kronokrator

    rahatsız olmayın, yersiniz banı.

    osursam banlanıyorum ben. misal az sonra banlanabilirim.

    bu forumun "ban" fonksiyonu dışında hiç bi fonksiyonu düzgün çalışmıyor.

    "arama" kısmı facia, ben misal aramayı forum için google da yapıyorum. o derece yani.

    sayın erdinç iyikul gibi eskiden incelemelerini sevdiğim,şimdi ise oyunlara subjektif bir bakıç açısı ile ve "ben şunu beğendim bu oyunu beğenmedim" gibi yorumlar yapması ayrıyetten incelemelerin geç ve çalışılmadan gelinilmesi beni forumdan soğuttu.Birde şu var ki yöneticiler eleştiriyi kaldıramıyor.Çocuk gibiler desem yeridir anında bölüm uzaklaştırması,forum uzaklaştırması alabiliyoruz.Yani utanç verici bir durum bakın bu mesajımı unutmayın hemen silinecektir.




  • bende bc2 için girerdim ama o konuda bitti.eskiden tartışma olur onla uğraşırdım oda bitti.artık kimse kz2 vs crysis larla falan uğraşmıyor.bu fprumun tadı tuzu tartışmalardı ama hepsi banlandı bitti gitti.
  • Bu bölümle adam gibi ilgilenen yönetici yok mu yahu ? Futbol oyunları için, fifa ve pes, bir ana konu bir de online oyuncular başlığı olsun, onun dışında konu açmak yasaklansın. Burası mahalle parkına döndü, ilk sayfada 20 tane futbol konusu var. Adam kalmadı zaten bölümde.
  • bende rahatsizim. Fifa, Pes icin ayirdilar ama tum platformlari ayni yere koydular. Insanlarda gelip ps3 bolumune konu acmaya basladi gibi geldi bana. Ayrica haber girince tartisma cikiyor, bilen bilmeyen bi seyler yaziyor. Neden canimi sıkayım ki. Yazmam olur biter :) Playstation3lack hakli bu konuda
  • evet bende katılıyorum konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum güzel bi konu ya değinmiş
  • Eskiden bazi kisiler vardi.
    Onlar devamli karincalar gibi diger yabanci sitelerden ne gorduler hemen buraya konusunu acarlardi.
    Bi bakardin ki bir saat once baktigin konuda yine yeni mesajlar dolmus tasmis.
    Hangisine girecegini sasirirdin.
    Bu kisiler devamli konu actigi icin bazi densizlerce ilginc ilginc elestirilere maruz birakildilar,.
    Hatta kimi sen xbot sun kimi de sonybotsun, yok gereksiz konu acmayin yok cocukmusun yok sumusun bumusum kendi bi nane yapmaz yapani da bu sekilde sogutular.
    Buna yoneticilerin izin vermemesi lazimdi.
    Sitede ki forum anlaminda bir kac dinamo guc vardi onlarda susturulunca, kusturulunce forum tamamen isiksiz kaldi simdi ise tamamen karanlikta.
    Kimse yeni konu acmiyor. CIkti , dustu haberinden baska haber yok. Guncel haberlerde taaa o zamanlardan kalmis konularin devami.
    Yani isin ozu foruma yine haril haril calisacak yeni dinamolar lazim.
    Tartisma cikiyormus, yok su oluyormus hakaret ediliyormus falan. E tabi ki olucak olmaz sa iste boyle olur ruhruz bir forumla herkes bas basa kalir.




  • Dh'de yönetim son 4-5 aydır rezalet.Sadece burada değil, birçok bölümde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.