Şimdi Ara

Sizin için mutluluğun tanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim için mutluluk kış ayında sobanın dibinde dışarıda kar varken 1-2e kadar yataktan çıkmamaktır,artık ne kadar yaşayamasakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben babasız büyüdüm ama bir ailenin babası olmayı , güven kaynağı olmayı çok istiyorum aileme yetecek güzellikte işim eve geldiğimde beni karşılayan eşim ve çocuğum olsun sanırım mutluluk bu benim için
  • IRONCLAD kullanıcısına yanıt
    Ne biliyim aklıma bin bir türlü şey geldi konuya dalmadan önce fakat ilk mesajı okuyunca bile mutlu oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaşım 24 bir kızı platonik olarak 8 yıldır seviyorum ve hiç bir kızla çıkmadım çıkmicamda. ( Büyük konuşunca tersi oluyor o sebepten öyle yazıyom :D işin espirisi ) Nasıl bir sevgi bu şöyle anlatayım. Adının geçtiği yerde göz yaşlarımı içime akıtırım gördüğüm yerde elim ayağım titrer dilim damağım kurur 1vs1 de oluyor bunlar :D Sırf onun adına laf gelmesin gelipte üzülür diye seviyorum diyemedim kimseye. Adına laf gelir diye sadece adının baş harfini yazabildim dertlerimi yazdığım deftere. Sonuç : İnce düşünene kalın girer malesef :D Dünya böyleymiş anam ne yapalım efendi gibi geldik hiç değilse istifimizi bozmadan efendi gibi gidelim.

    Mutluluğa gelince şu dünya nimetlerinden para denilen melet için ailemin her insan gibi ortalama ömrü 70 desem ve bu insan icadı para için gurbetlerde çalışmadan hergün annemin babamın kardeşlerimin nefeslerini yüzümde seslerini kulağımda hissedebileceğim isteyince görebileceğim mesafede aramıza hiçbir maddi varlığın önümüze geçmemesine eski usül bir aile apartmanı şeklinde evlenip yuva olup çocuklarımızın birarada büyümesini ve sevenin sevdiğini aldığı yerine hak edenin hakettiğini aldığı bir dünya düşlemek beni üzüyor :D Çok mu ütopik düşünüyom abi çok mu safım.




  • ykp7157 kullanıcısına yanıt
    1vs1 ne hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    1vs1 ne hocam
    yani bire bir karşılaşınca böyle :D Ne bilim beyaa 8 yaşından beri oyun oynuyom :D
  • Buçuk iskender

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün insanların ölü olmasıdır.
  • Güven

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRONCLAD

    Benim için mutluluk kış ayında sobanın dibinde dışarıda kar varken 1-2e kadar yataktan çıkmamaktır,artık ne kadar yaşayamasakta.

    Öncelikle o sondaki "-ta" ayrı yazılır ve bağlaç olan "-da"nın -te,ta şekli yoktur.
    Benim için mutluluğun tarifi ise 10.000 dolar maaştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykp7157 kullanıcısına yanıt
    Açılmayı neden düşünmüyorsun hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıçtıktan sonraki his

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutsuzluga alısma hali
  • Para

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bilim be abi durumlar çok farklı. Ailem fakir bunların ailesi durumları çok çok iyi. Kuzenimin kızı olur kendisi benle yaşıt gönül bu ferman dinlermi sevdi mi seviyor. Onların çok emekleri var üstümüzde maddi manevi. O güzel ben çirkin. Abilerim filinta gibi ama ben öyle değil kıskandığımdan demiyorum durum böyle. Yaradan böyle göndermiş gocunmuyorum ne yapim gönül güzel olsun gerçekten. Kendimi çok küçük görüyorum ezik görüyorum sünepe görüyorum. Aşağlık kompleksi mi oluyor ne oluyor bilmiyorum ama o yazdıklarımda gerçekten samimiyim. Şöye birisiyim utanarakdan yazıyorum ya wattsapptan haya ederekten n bilim çok farklı şeyler herkesin farklı değerleri olduğu gibi benimkiside sadakat güven. Babası araba aldı buna golf 2014 model mi ne bir yandan sevindim iyi hoş pis insanların bakışlarına mağruz kalmaz rahatsız olmaz. Bir yandan yine garip olan kendime üzüldüm garip yine garip. Dua ederken bile ben hiç kendim için birşey istemedim hem ona hem aileme bütün herkese ederim ama nasipde varsa hayırlısıysa olsun diyorum değilsede ölmeyi arzuluyorum ve arzularkende şehadetle olmasını istiyorum. Vatan millet sevdam çoktur manyaklan bu diyebilirsin ama bu 8 senelik süreçte imtihan diyorum hep halende öyle
    insan öldüm diyor da ölmüyor :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp7157 -- 29 Ağustos 2016; 3:24:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.